Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birine bardak fırlatmak

Rüyada birine bardak fırlatmak

Rüyada birine bardak fırlatmak uzun zamandan beri ters giden şansın düzeleceğine, Allah katında güzel mükafatlar almasına, alacağı kötü ve kendisine çok büyük zarar verecek olan bir haber yüzünden kendisini çok kötü hissedeceğine, işlerinin bir anda bozulacağına, işinde yerinin sağlamlaşmasına ve patronun gönlünü kazanmasına, aile hayatında yaşanan üzüntülü olayların hayra dönüşeceğine, hasret gidereceğine, üzüntülerinin biteceğine, atacağı her adımda daha çok kazanç elde edeceğine ve kendisine yüksek mevkilerde bir yer bulacağına, bugüne kadar eline geçen en büyük fırsatı yakalayarak mutlu olacağına ve ailesine de son nefesine kadar bakıp, onları rahat ettireceğine yorulmaktadır.

Rüyada birine bardak fırlatmak gördüyseniz:

  • Bilmenizde fayda var.

Rüyada duvara bardak fırlatmak sorunlarını kısa zaman içinde ortadan kaldıracağına, artan özgüveninin de yardımı ile çok uzun zamandan beri ara verdiği gönül ilişkilerine geri döneceğine ve yeni bir aşka yelken açacağına, bir sebeple ister istemez bazı kişilere yardım için başvuracağına, bu kişilerden alacağı olumsuz yanıt yüzünden işlerinin daha kötü bir hal alacağına, kendisini çok kötü hissedeceğine işaret eder.

Rüyada bardak fırlatıp kırmak huzursuzluk yaratan kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına, ağız tadının, keyfin ve huzurun yerinde olacağına, bunun kendisine büyük mutluluk ve cesaret olacağına alamet etmektedir.

Rüyada bardağı fırlatıp kırmak büyük bir sorun oluşacağına ve sıkıntıların başgöstereceğine, ancak yakın bir zamanda tanışacağı birisi ile arasında bazı şeyler olacağına, çok büyük bazı fırsatlar yakalanacağına alamet etmektedir.

Rüyada cam bardak fırlatmak can sıkıntısından, huzursuzluğundan ve hasta ruh halinden kurtulacağına, sorunlarının, sıkıntılarının ve dertlerinin biteceğine, büyük bir başarı göstereceği bazı çalışmalar gerçekleştireceğine delalet etmektedir.

Rüyada çay bardağı fırlatmak sıkıntılarının ve borçlarının da çoğalacağına, birlikte çeşitli işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntıya düşüreceğin ve kendisine tabir yerindeyse adeta kâbus gibi günler yaşatacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birine bardak fırlatmak üzücü, sinir bozucu ve rüya sahibinin rahatsız olmasına sebep olacak olayların yaşanacağına, anlaşmazlıkların tatlıya bağlanacağına, sevgi dolu haberler alınacağına işarettir.

Rüyada bardak fırlatmak içinin de rahat edeceğine, işindeki verimliliğinin düşeceğine, yeni kapılar açılacağına yorulur.

Rüyada birine taş fırlatmak hayatının ve işlerinin kolaylaşacağına, sıkıntılardan kurtulup huzur bulmaya, aile bireylerinden birinin çok büyük bir hastalıktan ötürü uzun bir süre hasta yatacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments