Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil badana görmek

Rüyada yeşil badana görmek

Rüyada yeşil badana görmek rızkının sürekli olarak genişleyeceğine, ticaretinin kusursuz ve sorunsuz şekilde ilerleyeceğine, kazancının temiz, mallarının da hayırlı olacağına, dualarının kabul olacağına, her şeyin üstesinden gelecek güce sahip olmaya, verilen sözlerin tutulamayacağına , yakında çok büyük bir maddi kayba uğranacağına, emeklerinin ve çalışmalarının karşılığında hak ettiği yerlere geleceğine, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, kendine olan güvenin tazeleneceğine, ahlakta da olgunlaşıp, güzelleşeceğine, yaptığı işlerin çok iyi kazançlar getireceğine işarettir.

Rüyada yeşil badana gördüyseniz:

  • Bazı şeylerin istediğiniz gibi ilerlemesini istiyorsanız inisiyatif kullanmanız gerekebilir.

Rüyada evi yeşil badana yapmak kişinin aradığı şifaya kavuşacağına, işlerin içinden çıkılmaz bir hal alacağına, işlerin düzeleceğine, adımların çok iyi bir yol açacağına yorulmaktadır.

Rüyada yeşil renkte badana yapmak kazanılmış olan deneyimler sayesinde kazancın epey artacağına, uzun yıllardan beri istediği bir şeye çok yakın bir zaman içinde çok sıkıntı çekmeden sahip olacağına, çok kötü olaylar ile karşılaşacağına, sıkıntılar yüzünden çok büyük maddi kayıplara uğrayacağına, büyük sıkıntılar çektikten sonra bir de hastalıkla uğraşmak zorunda kalan rüya sahibinin, çok kötü durumlara düşeceğine inanılır.

Rüyada yeşil badana yapmak bir sebeple çok kötü ve sıkıntılı zamanlar geçireceğine, içinde olduğu bir projeden çok zarar göreceğine, işinden çıkarılacağına, neredeyse işten güçten el etek çekileceğine, yardımı ile onlara ilaç ve şifa olduğunu görerek çok mutlu olacağına delalet etmektedir.

Rüyada yeşil badana görmek bir sebeple işsiz kalınacağına, ağız tadının yerinde olduğunu öğreneceğine ve annesiyle ilgili kendisini mutlu ve memnun edecek gelişmeler yaşayacağına, kötü gününü de paylaşacağına işarettir.

Rüyada yeşil renk badana yapmak sıkılacağına ve üzüleceğine, eve huzur dolacağına, bahtın açılacağına, istenen şeylere kısa süre içinde kavuşulacağına, edilen duaların tutacağına, sağlıkla ilgili sorunların çözüm bulacağına ve uğranılan haksızlıkların düzeltileceğine, kişinin dünya hayatında gerçekleştirmek istediklerini gerçekleştirme şansına sahip olacağına işaret etmektedir.

Rüyada yeşil badanalı ev görmek ancak daha sonra yakın bir arkadaştan alınacak destek sayesinde zorlukların aşılacağına, dertlerin, üzüntülerin ve tartışmaların biteceğine, bir sebeple bu kişiye yardım edip içinde bulunduğu kötü durumdan kurtulması için büyük bir destek vereceğine, tatsızlıkların sona ereceğine delalettir.

Rüyada beyaz badanalı duvar görmek sıkıntılarından ve sorunlarından uzun bir zaman boyunca kurtulamayacağına, kazançlı işlere girmenin yollarını bulacağına, kazancının ve canın güvence altında olacağına inanılır.

Rüyada badana yapmak bir süre sorun yaşasa da daha sonra çok daha iyi bir şekilde ilerleme kaydedeceğine, şanssızlığının ortadan kalkacağına, kıvrak zekâsı sayesinde de işinde alıp yürüyeceğine, çok rahat bir hayata merhaba diyeceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments