Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz badanalı duvar görmek

Rüyada beyaz badanalı duvar görmek

Rüyada beyaz badanalı duvar görmek dini anlamda yapılan araştırmaların ve okumaların kişinin inancını sağlamlaştıracağına, gidilecek yönün belirleneceğine, başarılar arttıkça çok daha büyük ve daha heyecan verici gelişmelerin yaşanacağına, alınacak olan para sayesinde iş sahibi olunacağına, iyi huyunu ve güzel ahlakını terk edeceğine, kişinin hayatında kolaylıklar ve mutluluklar yaşanacağına, erken evlilik yapacağına, eğitimlerinin iyi olacağına, hayatına ve kendisine önemli güzellikler katacağına işaret eder.

Rüyada beyaz badanalı duvar gördüyseniz:

  • Küçük başarılar sizi tatmin etmiyor.

Rüyada beyaz badanalı duvar görmek yapılan işin bol kazanç getireceğine, olaylar karşısında hiçbir zaman fevri davranmayacağına, yapılan işlerde elde edilen kazançlar ile başka insanlara da yardım edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada duvara badana yapmak başarılarının eksilmeyeceğine, kendisini hiç olmadığı kadar kötü bir durumda bulacağına, elinde bulunan imkânların boşa çıkacağına, işlerinin bazı kişiler tarafından engellenmeye çalışılacağına, kendisini sorunlar yüzünden çok kötü hissedeceğine, çok büyük ve anlamlı çalışmaların yakın bir zamanda gerçekleştirilerek çok büyük kazançlar elde edileceğine inanılır.

Rüyada duvarı badana yapmak hayır getirecek temiz ve güzel kapıların açılacağına, berekete ve zenginliğe ulaşacağına, hasret giderileceğine delalet eder.

Rüyada duvar badana yapmak hayattan yana her istediğini elde edeceğine, onun aracılığıyla rahat yüzü göreceğine, kendisinin de bu fırsatı en doğru ve en akıllı şekilde kullanmayı başarıp, zirveye tırmanmak için bir merdiven daha atlamış olacağına delalettir.

Rüyada duvar badana etmek rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, sıkıntıların ve sorunların biteceğine, gün geçtikçe hayat içerisinde çok daha zor durumlar ile karşılaşacağına ve eline geçen bir miktar para ile de çok zor bir şekilde geçinebileceğine, ticaretten ve kazançtan yana zarara gireceğine, darlığa düşeceğine, maddi gücünü kaybedeceğine ve sadece bununla kalmayacağına delalet eder.

Rüyada evini beyaz badana yapmak gereksiz olarak görülen harcamaların kesileceğine, yaşanılan kötü günlerin kişinin sabretmesi sonunda geçeceğine, hayatın güzelliklerinden nasipleneceğine yorulur.

Rüyada evi beyaz badana yapmak elinde bulunan malı ve mülkü kendisini rahatlatmak için kısa bir zaman içinde harcayacağına, onların kimseye muhtaç edilmeyeceğine, tatlı yorgunluklar yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada beyaz badana yaptığını görmek arkadaş, dost olarak gördüğü insanlardan zarar göreceğine, büyük kazanç elde edeceğine ve hayal ettiği herşeye yakında kavuşacağına, anne baba duası alınacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments