Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada badana yapmak

Rüyada badana yapmak

Rüyada badana yapmak sıkıntı ve üzüntülerini geride bırakacağına, hem eğitim, hem iş hem de özel hayatında herkesten çok ileride olacağına, kişinin yaptığı ticaretin artık beğenilmez olacağına bu nedenle işlerinin duracağına, hazırdan yemek zorunda kalacağına ve elindekini de son kuruşuna kadar tüketeceğine, girdiği işlerde başta çok iyi giderken daha sonra zarar etmeye başlayacağına, yakın bir zaman içinde alacağı kötü bir haberden ötürü büyük bir zorluk çekeceğine, yaşamı boyunca aksilikler yaşamayacağına ve içinden çıkılmayacak durumlara düşmeyeceğine, sorunlarının çözüleceğine, işlerinin hal yoluna gireceğine, elinin bollaşacağına, kendisine yardım eden kişiler sayesinde bu durumdan kurtulacağına, gerçekleştireceği büyük çapta bir çalışma ile çok sevineceğine alamet eder.

Rüyada badana yapmak gördüyseniz:

  • Eleştiri veya şikayetlere maruz kalmak istemiyorsanız evdeki sorumluluklarınızı ihmal etmeyin.

Rüyada boş evi badana yapmak kendisini üzen şeylerin sona ereceğine ve mutlu olacağına, çok büyük bir endişeye kapılacağına, uzun bir zaman boyunca düzelmesini beklediği ve çok dua ettiği bir olayın düzelmeyeceğine, hak ve din yolunu bırakacağına yorulur.

Rüyada beyaz badana yapmak bolluk ve bereket içinde bir döneme gireceğine, şansının ve kısmetinin yaver gideceğine, kardeşlerin el ele vererek bir iş kuracaklarına ve rakiplerin alt edileceğine delalet eder.

Rüyada başkasının evini badana yapmak bundan sonra yapılacak çalışmalarda daha çok kişinin desteğinin alınacağına, kötü insanlar ile arkadaşlık etmeyeceğine, yolunda devam edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada tuvaleti badana yapmak maddi olarak da yüksek konumlara erişeceğine, kısa süre içinde kendi işine sahip olunacağına, bolluk ve bereket içinde bir hayata sahip olunacağına ve başarıların ardı arkasının kesilmeyeceğine, manevi olarak çok güzel ve huzurlu bir döneme girdiğine ve yakın bir zaman içinde daha iyi yerlere geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada badana boya yapmak ihanete ya da iftiraya uğradığında yanıp yıkılmayacağına, dertlerin artacağına, hiç ummadığı bir anda karşısına çıkan fırsatlar sayesinde rahat yaşayacağı bir döneme gireceğine, aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşanacağına delalettir.

Rüyada evi badana yapmak hayırlı bir şekilde başlayan olayların ve gelişmelerin zarara sebep olacağına, çok sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine, kendisine çok iyi baktığı için sağlığının günden güne daha iyi olacağına ve ferahlığa ereceğine alamet eder.

Rüyada ev badanası yapmak sevilen bir kişi sayesinde uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına, sevgisinin ve saygısının bir ömür boyu süreceğine ve aile saadetinin hep ilk günkü gibi taze kalacağına, zafer elde edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ev badana yapmak kişinin bir süredir etrafındaki ikiyüzlülüklere ve yalanlara karşı tahammül edemediğine ve özel yaşamındaki kişilerle olan bağlarının zayıflamasından dolayı acı çekeceğine, güzel ve rahat bir hayata kavuşacağına, ancak üzüntülerin yakın bir zamanda sona ereceğine, rüya sahibinin istediği gibi bir işe kavuşacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments