Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil avize görmek

Rüyada yeşil avize görmek

Rüyada yeşil avize görmek yapılan hatalar yüzünden iflas edileceğine, büyük bir cesaret örneği göstererek ve ya Allah diyerek çok riskli işlere gireceğine, büyük bir çalışmanın başına geçileceğine, güvenlikli bir siteye taşınılacağına, rahatının, keyfinin ve konforunun yerinde olacak bir hayat süreceğine, herkesin kendi yaşadığı hayata özeneceğine ve onu konuşacağına, iş hayatını çok düzgün bir şekilde ilerleteceğine, rahat bir döneme girileceğine, anlayışlı ve hoşgörülü bir kısmetle evlenileceğine, çok büyük tartışmalar ve kavgalar yaşanacağına delalettir.

Rüyada yeşil avize gördüyseniz:

  • Yakın çevrenizdeki kişiler sizi zorlayabilirler.

Rüyada yeşil avize görmek kuş gibi hafifleyeceğine, sevilen kişilere maddi ve manevi açıdan destek olunacağına, düşmanlarını çatlatacak kadar mutlu olacağına delalet etmektedir.

Rüyada beyaz avize görmek yetersiz gördüğü noktalarda kendini ilerleteceğine, kıran kırana bir mücadelenin ardından rakiplerin çok zarar edeceğine ve kısa süre içinde pek beklenmeyen bir performans sergileneceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından kurtulacağına inanılır.

Rüyada büyük avize görmek dost sandığı kişilerin ortalıktan kaybolacağına, herhangi bir sıkıntı yaşadığında bunu dua ile çözeceğine, Allah katında günahkâr sayılacağı işleri hiç çekinmeden yapmaya başlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada avize kırıldığını görmek sıkıntı ve sorun yaratan bütün kişileri hayatından çıkaracağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, hayatının bir anda renkleneceğine, büyük bir aşk yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada avizenin kırıldığını görmek rızkının eksileceğine, sürpriz gelişmeler yaşayacağına, dileklerinin ve isteklerinin yerine geleceğine, sağlıkla ilgili herhangi bir sorun yaşanmayacağına, sevilen, sayılan ve takdir edilen bir kişi olunacağına, hayalleri kurulan eve kavuşulacağına ve zorlukların üstesinden gelineceğine işaret etmektedir.

Rüyada avizenin düştüğünü görmek sıkıntı ardından huzurlu ve mutlu günlere, uzak bir akrabadan kalacak miras sayesinde yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine ve zorlukların aşılacağına, çok saygıdeğer biri olmasına rağmen verilen çabayla unvanının kirleneceğine yorulmaktadır.

Rüyada avize dükkanı görmek kısmetin kapanacağına, yatırımların heba olacağına, zorluklarla boğuşulacağına, maddi ve manevi açıdan kötü bir duruma düşüleceğine, ağız tadının yerinde kalacağına, hayatının afiyette geçeceğine, sağlığının yerine geleceğine delalet eder.

Rüyada avize satın almak bilgilerle donanacağına, plan ve projelerinin kendisi için hayır getireceğine, bu sayede de elinin bollaşacağına, çok zarar göreceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments