Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz avize görmek

Rüyada beyaz avize görmek

Rüyada beyaz avize görmek beklentilerinin yerine geleceğine, sevdiklerinin çevresinde ve her daim arkasında olacağına, kısmetlerinin bollaşacağına, ticaretinin ilerleyeceğine, hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine, kısa süre içinde evlat sahibi olacağına, bunun için çok kısa bir süre kaldığına, sabırla hareket ettiğinde zaferin onun olacağına, aklı başında ve daha doğru kararlar veren bir insan olacağına ve herhangi bir iş için bir karar vereceği zaman oturup uzun uzun düşüneceğine, rüyayı gören kişiye hayırlı kısmetler ve büyük başarılar sağlayacağına, mutlu ve hayırlı haberlerin alınacağına, hayır getirecek ve bol kazanç sağlayacak bir döneme girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada beyaz avize gördüyseniz:

  • Yeni ortamlara katılırken dikkatli olun.

Rüyada beyaz avize görmek yeni bir karar alma sürecine girileceğine ve kurulmuş olan bir ortaklık yüzünden üst üste darbeler alınacağına, işlerinin her zaman büyüyeceğine, kurduğu bir ortaklık sayesinde daha iyi bir kazanca sahip olacağına, rahat nefes alınacak bir döneme girileceğine tabir olunur.

Rüyada avize kırmak zarar göreceğine, yaptığı işten ve attığı adımlardan pişman olacağına, çeşitli iş denemeleri sonunda en uygun işe karar vereceğine tabir olunur.

Rüyada büyük avize görmek büyük başarılar kazanıp kendisini ispat etme şansı bulacağına, bereket ve rahat içinde yaşayacağına, zor zamanların, sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada avize asmak iş hayatında sözü geçen biri olacağına, yakın bir zamanda kendi işini kurmak için harekete geçeceğine, hayal ettiği herşeye bu dönem içinde yavaş yavaş kavuşacağına, aksi şekilde daha da kamçılayacağına tabir olunur.

Rüyada mor avize görmek kazancının günden güne düşeceğine, maddi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, keyifli olacağına, sorunlu bir akrabanın yardımına koşulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yeşil avize görmek sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, hiç beklemediği bir anda çok güzel fırsatlar elde edeceğine, kötülerin uzaklaştırılacağına, zor zamanlar ve musibetler ile karşılaşılacağına alamet etmektedir.

Rüyada avize kırıldığını görmek anne babayla ters düşüleceğine, istenen ve beklenen haberlerin gelmeyeceğine, ortaklarla aranın bozulacağına, eğitimle ilgili bir sektörde işe başlanacağına, iyileşeceğine, hayatın şimdiye kadar bilmediği, görmediği ve yaşamadığı güzellikleri ile karşılaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada avize almak eşe dosta yardım edileceğine, kendi işinin başına geçileceğine ve bolluk içinde yaşanacağına, rüya sahibinin az bir sürede ferahlığa kavuşacağına, isteklerine kavuşacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments