Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada büyük avize görmek

Rüyada büyük avize görmek

Rüyada büyük avize görmek atılacak adımlar ile yeni işlere girileceğine ve kazancın arttırılıp uğranılacak zararlara karşı önlem alınacağına, işlerinin hafifleyeceğine, hanesine huzurun dolacağına, başarıları ile tanınacağına, kariyerini ve vizyonunu aşağı çekecek bir iş yapacağına, geçiminin çok daha kolay hale geleceğine ve dünyanın tüm güzelliklerinin ve nimetlerinin tadına varma şansına nail olacağına, tüm isteklerine kavuşacağına, aile bireyleri arasındaki bağların daha sıkı bir hal alacağına, rahatlık, lüks ve kolaylık içinde yaşayacağına delalettir.

Rüyada büyük avize gördüyseniz:

  • Bazı konularda kendinizi zayıf bulabilir veya haksızlığa uğradığınızı düşünebilirsiniz.

Rüyada büyük avize görmek yani babasına benzeyeceğine, iş yerinde çok iyi yerlere geleceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının teker teker çözüleceğine, dertlerinin hastalıklarının ortadan kalkacağına, sorunlu bir dönem geçirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada cam avize görmek hayırlı ve sevinçli haberler alacağına, onun da bu duruma içerlemesine, insanlara karşı güvenini kaybetmesine ve kendisini onlara kapatmasına neden olacağına, çevresinde kendisini koruyup kollayacak ve dört bir koldan saracak kimselerin çoğalacağına alamet eder.

Rüyada avize kırıldığını görmek kısmetlerinin kapanacağına, toparlanacağına, yaşayacağı büyük bir sorun yüzünden kısa süreliğine ertelemek zorunda kalacağına rivayet eder.

Rüyada avize silmek kayıtsız kalınamayacak kadar iyi ve kazançlı bir teklif alınacağına, hayatında iyi giden her şeyin bir anda bozulacağına, sıkıntıların içinden rahat bir nefes alınacağına, bol kazançlı ve hayır dolu bir işe girileceğine delalettir.

Rüyada kırmızı avize görmek yanlış davranışı olanları uyararak, ikinci bir şans vereceğine fakat sorunun tekrarlaması halinde bu insanları hayatından çıkaracağına, girilen işlerden büyük zarar edileceğine, neşesinin ve keyfinin yerinde kalacağına, işinin gücünün rast gideceğine tabir olunur.

Rüyada kırık avize görmek kazancının umduğu gibi devam etmeyeceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, bolluk ve bereket içinde yaşayacağına, karşısına kendisini mutsuz edecek, hayal kırıklığına uğratacak ya da emeklerini boşa çıkaracak hiçbir önemli sorun çıkmayacağına delalettir.

Rüyada beyaz avize görmek iş hayatında girdiği her işte büyük kazanç elde edeceğine, yüksek mevkilerde bir işe terfi edileceğine, her zaman elindekiler için şükrederek yaşayan rüya sahibinin her zaman rızkının bol olacağına alamet etmektedir.

Rüyada avize taşı görmek zor zamanların geride kalacağına, başın sıkıştığı bir anda çok sevilen ve değer verilen bir arkadaştan gelecek yardımla sorunun çözüleceğine, sevdiği kişiler ile çıkacağı bir iş yolunda, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, kendisini üzen ve sıkıntıya sokan durumların yakında düzeleceğine, iş hayatında çok büyük zararlara uğrayacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments