Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada avizenin kırıldığını görmek

Rüyada avizenin kırıldığını görmek

Rüyada avizenin kırıldığını görmek diploması ile gurur duyacağı gibi çevresinde de büyük itibar göreceğine, hayırlı bir yuva kurulacağına, huzursuzluklara neden olacak sözlerin duyulacağına, çok zor şeylerle karşılaşacağına, çözümlere ve şifaya kavuşacağına, ahlakını ve iyi niyetini bozmadan hareket edeceğine ve yaşamsal ihtiyaçlarını kolaylıkla karşılayarak rahatça yaşayacağına, ekmeğine leke süreceğine ve helal lokmasına fesat karıştıracağına, ailesini hem gururlandıracağına hem de daha iyi şartlarda yaşatma imkânı elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada avizenin kırıldığını gördüyseniz:

  • Bazı konularda size güç gösteren veya baskı kurmaya çalışan kişilerle gerçeklerden ayrılmayarak başa çıkabilirsiniz.

Rüyada kırılan avize görmek sorunların altından kalkmak için çeşitli kararlar vereceğine ve verdiği kararların başarılı olması sayesinde kendisine olan güveninin artacağına, uzun zamandan beri yaşadığı sıkıntılarından ve insanlar ile olan sorunlarından kurtulacağına, amaçlarının ve beklentilerinin de gerçekleşeceğine tabir olunur.

Rüyada avize kırıldığını görmek anne babanın bu sayede mutlu olacağına, huzurlu ve güzel bir geleceğe adım atılacağına, sevdiği kişilerden alacağı destek sayesinde çok mutlu olacağına tabir olunur.

Rüyada avizenin kırıldığını görmek gücünün ve kudretinin hiç eksilmeyeceğine, yaşadığı her yeni günün kendisi için bir önceki günden çok daha hayırlı ve güzel olacağına, yol yordam sorulan ve kendisinden de akıl danışılan kimse olacağına, insanlara bol gülücük ve olumlu enerji dağıtacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kristal avize görmek sorun yaratan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, Allah tarafından bolluk ile mükâfatlandırılacağına, hayırlı kazançlar ve büyük başarılar kazanılması ile kişinin önünün açılacağına yorulmaktadır.

Rüyada yanan avize görmek yaşama karşı isteğini kaybedeceğine, sahip olduğu nimetin artacağına, neşesinin, keyfinin, huzurunun ve ağız tadının yerine geleceğine, sıkıntılarını ve dertlerini unutacağına yorulur.

Rüyada yeşil avize görmek borçların en düzgün şekilde ödeneceğine, kişinin kafasının rahat edeceğine, kendi çok iyi hissedeceğine ve önünü görür olmaya başlayacağına delalettir.

Rüyada siyah avize görmek sağlıkla ilgili bir konuda verilecek bir kararın ardından kısa sürecek bir operasyon geçirileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, gergin ve baskı içinde zor günler geçireceğine, verdiği hatalı bir karardan ötürü çok kötü günler geçireceğine işaret etmektedir.

Rüyada avize taşı görmek elinde bulunan imkânları çok akıllıca bir şekilde kullanarak hayırlı kazançlar elde edeceğine ve aile bireyleri ile birlikte gireceği bir iş sayesinde çok takdir edilen ve insanlar tarafından takip edilen bir kişi olacağına, yaşam kolaylığı içine gireceğine, kardeşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments