Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada avize kırıldığını görmek

Rüyada avize kırıldığını görmek

Rüyada avize kırıldığını görmek akıllıca adımlar atılması sayesinde çok kötü giden çalışmaların düzene gireceğine ve çok mutlu olunacağına, zor zamanlar geçirmelerine sebep olacaklarına ve çok büyük tartışmaların ve kavgaların yaşanacağına, karar vermekte gecikirse belki de hayatı boyunca kendisini hiç affetmeyeceği durumlara düşeceğine ve çok büyük üzüntüler yaşayacağına, başarılarını arttıracağına, terfi edeceğine, büyük bir işe girdiği sırada çalışmaların yarıda kalacağına, umutlarına, hayallerine kavuşacağına, sevdiği bazı kişiler ile çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, sağlık durumunun yakın bir zaman içinde bozulacağına delalet eder.

Rüyada avize kırıldığını gördüyseniz:

  • Her ne olursa olsun keyfini çıkartacağa benziyorsunuz.

Rüyada avizenin kırıldığını görmek bir sebeple çok büyük sorunlarla karşılaşacağına, bu sıkıntıların aile hayatına yansıması ile çok kötü olaylar yaşanacağına, aile içinde sürekli tartışmaların ve kavgaların baş göstereceğine, sağlıklı bir hayat sürdürüleceğine, kendisini çalışmalarından ötürü kıskanan ve çekemeyen kişiler tarafından elini attığı işlerin baltalanacağına delalet etmektedir.

Rüyada avize kırıldığını görmek yeteneklerini geliştirmenin yollarını bulacağına, ilerleyeceğine, iletişim konusunda daha güçlü olunacağına ve rüya sahibinin çevresi ile uyum içinde bir hayat süreceğine, takdir beklemeden, kendini tatmin etmek için yaşayacağına işaret eder.

Rüyada kırılan avize görmek toplum içindeki yerin değerleneceğine ve itibarın da artacağına, karşısına çıkan güzel fırsatlar sayesinde hayatının tamamen değişeceğine, çevresindeki insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olacağına, iyi geçiminin devam edeceğine işaret eder.

Rüyada avize taşı görmek hayırlı kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, onlardan yana menfaat ve hayır göreceğine, inanca ve cesarete sahip olacağına işaret etmektedir.

Rüyada lamba avize görmek büyük bir projeye ortak olarak gireceğine, elinde bulunan imkânlar ile kendisini çok iyi yerlere getirecek çalışmalara imza atacağına, kişinin istediği şeylerin biraz zorluklarla olacağına, rüya sahibinin yıpranacağı ve üzüleceği kadar kötü günler geçireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yeşil avize görmek istenen ve hayali kurulan yaşama kavuşulacağına, şansının ve kısmetinin önündeki engellerin kalkacağına, işten yana şansının açık olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada cami avizesi görmek pek çok ikiyüzlü insanla bir arada olunacağına, daha güzel bir hayat için adımlar atılacağına, zenginliğe kavuşulacağına ve gayrimenkul işine girileceğine, iş hayatında başarılı sonuçlar alınacağına, aile kurma konusunda bazı kararlar alınacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde sona ereceğine alamet eder.

Rüyada avize kırmak aile hayatının gün geçtikçe daha güzel olacağına, tüm işlerini belli bir plan ve program üzerinden yürüteceğine, ihtiyaçlarını giderebileceğine ve sahip olmak istediklerine ulaşacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments