Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada atlet giydiğini görmek

Rüyada atlet giydiğini görmek

Rüyada atlet giydiğini görmek kazancının artacağına ve uğradığı zararları yakın bir zaman içinde telafi edeceğine, çok seveceği bir kişi ile karşılaşacağına, sorunların ve sıkıntıların aile bireylerinin vereceği destekler sayesinde ortadan kalkacağına, sık sık yabancı iş adamları ile bir araya geleceğine ve onlarla daima iletişim içinde olacağına, sıkıntılarından kurtulacağına, yaşamının daha kolay hale geleceğine, hayırlı yollara gireceğine, iş hayatında çok büyük ve hayırlı çalışmalar yapacağına, eşler arasındaki sorunların çözüme kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada atlet giydiğini gördüyseniz:

  • Yatırım enstrümanlarınızı, başkalarının kaynaklarını veya paralarını ilgilendiren konularda kesin adımlar atılması gerekebilir.

Rüyada temiz atlet giymek daha sonra çektiği cefanın, doyasıya sefasını süreceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ancak daha sonra askıya almak zorunda kaldığı bir işte büyük bir başarı kazanacağına, sevdiği kişilerden birinin hasta olması sebebiyle çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve zor günler geçireceğine delalet etmektedir.

Rüyada atleti ters giymek kabullenemeyeceği durumlara düşeceğine, elindeki birikimleri değerlendirip yeni bir ev satın alacağına, yakın bir zaman içinde hayırlı bir kısmet bulup evliliğe adım atacağına yorulmaktadır.

Rüyada atlet giydirmek hayırsız kişilerin aileden uzaklaştırılacağına, sıkıntı yükleneceğine, haksızlığa ve iftiraya uğrayacağına, elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına inanılır.

Rüyada beyaz atlet giydiğini görmek birbirini çok seven kişilerin çıkacak dedikodular yüzünden ayrılacağına, gönül hoşluğu içinde olacağına, hafifleyeceğine, istemeden de olsa ailesi ve çok sevdiği arkadaşları ile arasının açılacağına inanılır.

Rüyada başkasının atletini giymek yapılan işte çok iyi bir kişi ile tanışılacağına, bu kişi ile yeni işlerin peşinde koşulacağına, daha büyük kazançlar elde edileceğine, işlerinin çok hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, bu sayede özgüveninde artış yaşanacağına, sıkıntılarının geçeceğine işaret eder.

Rüyada kırmızı atlet giymek bir sebeple işlerin kötüye gideceğine ve yapılan çalışmalardan kazanan paranın heba olacağına, ebeveynlerinden biri ile ilgili bir sağlık sorunu haberi alacağına, akılda kalan ne varsa hayata geçirileceğine delalet eder.

Rüyada beyaz atlet giymek kendisini adadığı ve yıprattığı bazı konularda çok rahatsızlık duyacağına, birçok hayalkırıklığı yaşayacağına, yakın bir zamanda etrafındaki insanlar ile arasının açılacağına ve gereksiz yere üzüleceğine, hane içindeki huzurunun bozulacağına, borçların yükünü artık kaldıramaz olacağına yani buhran dolu, ağır günler geçireceğine işarettir.

Rüyada erkek atleti giymek bir sebeple zor bir döneme girileceğine, hayatının da düzene gireceğine, tatsız durumlardan sıyrılamayacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments