Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arsa sahibi olduğunu görmek

Rüyada arsa sahibi olduğunu görmek

Rüyada arsa sahibi olduğunu görmek hiçkimsenin bu duruma müdahale edemeyeceğine ve araya girmeye çalışan aile büyüklerinin de kalbinin kırılacağına, kazanılacak çok büyük bir başarının ardından sevilen bir arkadaşla işlerin daha da büyütüleceğine ve kazanılan paranın yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına, evli kişiler için ise evdeki huzurun günden güne daha çok artacağına, çok büyük ve akıllıca hareketler ile bu durumdan kurtulup çeşitli başarılar kazanacağına, arzularınızın gerçekleşeceğine, bunun için gerekli alt yapıyı oluşturmanın yollarını bulmaya çalışacağına, büyük ses getirecek işlere girileceğine, üzüntü duyacağına işarettir.

Rüyada arsa sahibi olduğunu gördüyseniz:

  • Karşınızdaki kimselerin yaklaşımlarını daha olumlu değerlendirmelisiniz.

Rüyada arsa sahibi olduğunu görmek aşk hayatının çok güzel bir hal alacağına, muradına ermek için emeklerinin ve umutlarının boşa gitmeyeceğine, çok büyük başarılar kazanarak kendisine iş hayatında çok önemli bir yer edineceğine delalet etmektedir.

Rüyada arsa sahibi olmak insanlardan bir süre uzak duracağına, geçim derdinin biteceğine, şansının ve kısmetinin açılacağına, rüya sahibinin kazancının artacağına, ticari anlamda karlı ortaklıklar yaparak saygın ve itibarı yüksek bir konuma geleceğine inanılır.

Rüyada arsa almak istemek daha büyük kazançlar elde edileceğine ve her zamankinden daha iyi projeler ortaya konacağına, sorunlarının en kısa zaman içinde son bulacağına, işlerinin açılacağına, hayatına bolluğun ve bereketin geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada arsa almak insanları kırmak istemese bile bu süreçte ağzından çıkanları kulakları duymayacağı için sonradan üzüleceği konuşmalar yapacağına, çok rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine, iş hayatında karşısına çıkacak bazı sorunlar yüzünden işinden olacağına, Allah’a sığınması ve dua etmesi sayesinde sıkıntılarından kurtulacağına, eline çok güzel fırsatların geçeceğine delalet eder.

Rüyada arsalar görmek büyük çaba sarfedeceğine, kişinin bu şekilde hareket etmesi sayesinde gerçekleştireceği işin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, epey bir kazanç getireceğine ve bereketli olacağına, çok büyük bir mutluluk duyacağına, kazandığı paralar ile yeni bir işe gireceğine, sıkıntılı dönemleri atlatacağına ve işyerinin tekrar iş yapar hale geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada mezarlıktan arsa almak verilen emeğin boşa çıkmayacağına, uzun bir süreden beri çok istenen bir mevkiye terfi edileceğine, insanlarla uyumunun artacağına, anlaşmazlıkların, kinin ve nefretin son bulacağına, insanlarla muhabbetinin koyulaşacağına, ağız tadının yerine geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada arsa satmak parasının azalacağına, üzüntüsünü ve mutsuzluklarını unutacağına, sevdiği kişilerden bulacağı maddi ve manevi yardımları bu akrabasının sorununu çözmek için kullanacağına tabir olunur.

Rüyada kazılmış arsa görmek yetenekleri ile ön plana çıkacağına, sorunlarını çözdükten sonra bu sorunların ardından sadece uğranılan zararların kalacağına, yaşadığı sıkıntıları bölüşeceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments