Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arsa tapusu almak

Rüyada arsa tapusu almak

Rüyada arsa tapusu almak içindeki tüm sıkıntılardan kurtulup hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ve bir ömür boyu mutlu ve huzurlu yaşayacağına, emeklerinin karşılığını alacağına, büyük miktarlarda paralar kazanacağına, işten yana şansının açık olacağına ve çok bereketli bir dönem geçireceğine, zevke sefaya ve eğlenceye dalacağına, dünya mallarına karşı hırslanacağına bu yüzden de inancından ödün vererek yanlışlara düşeceğine, maddi orunların kısa süre içinde aşılacağına, kazanılan paranın ve başarının eş, dost ve akrabalarla paylaşılacağına, yeni bir eğitim kurumuna kayıt yaptırılacağına ve rahata erileceğine, işinde en iyisi olacağına, herkesin karşısında düğme ilikleyeceğine, yakın bir zamanda çok daha kazanç getirecek ve etraftaki herkesin yararlanabileceği bir işe girileceğine, büyük problemleri ortadan kaldırdıktan sonra çok rahat edeceğine, her attığı adımda amaçlarına bir adım daha yaklaştığına ve çok büyük zorluklar yaşasa bile ve birçok problem ile karşılaşsa bile yine de en kısa zamanda muradına ereceğine rivayet eder.

Rüyada arsa tapusu almak gördüyseniz:

  • Kariyerinizi, işinizi veya sosyal toplumdaki yerinizi ilgilendiren başlıklarda yanıltıcı etkiler söz konusu olabilir.

Rüyada arsa tapusu görmek zor zamanların geride kalacağına, kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, rahatsızlıklarla boğuşulacağına, hasret ve özlem gidereceğine işarettir.

Rüyada arsa tapusu almak sahip olunan şartlardan memnuniyet duymadığı için sinirli ve agresif bir tavır içinde olacağına, yakın bir zaman içinde evde huzurun kalmayacağına ve aile büyüklerinin de bu duruma üzüleceğine, değişik, yeni insanlar tanımak konusunda istek duyulacağına delalettir.

Rüyada arazi tapusu almak yaşadığı kötü olaylar yüzünden ruhunda oluşan yaraları sarmak için çok büyük bir çaba sarfedeceğine, hayırlı bir kısmet ile tanışıp üzüntülü ve sorunlu ruh halinden kurtulup yine gülmeye ve eğlenmeye başlayacağına, ev içinde yaşayacağı bazı sorunlar nedeni ile zor günler geçireceğine, çok hayırlı ve güzel kazançlar elde etmesini sağlayacağına alamet eder.

Rüyada birinden tapu almak çok güzel ve hayırlı işlere girerek insanlara yardım edeceğine, hem kendisi için hem insanlar için çok büyük fedakârlıklar yapacağına, hem de başka insanlara ekmek kapısı aralayacağına, hayatındaki her şeyi kaybedeceğine ve sevdiklerinden uzak kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada ev tapusu görmek kafasının karışacağına ve karar vermekte güçlük çekeceğine, güzel giden bir ilişkinin bozulacağına, haksız kazanç sağlayan bir kişi yüzünden başın belaya gireceğine, kendisini kapana kısılmış gibi hissedeceğine inanılır.

Rüyada tapu imzalamak zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, alınacak destek ile moral olarak çok iyi bir duruma gelineceğine, iyileşeceğine, kendi ekmek teknesine sahip olacağına, düşmana karşı mahcup olmayacağına, kariyerinde aşama kaydedeceğine delalet etmektedir.

Rüyada evin tapusunu almak huzura ve mutluluğa kavuşacağına, doğru olanı seçeceğine, iş hayatı ile ilgili bir ortaklık kurulacağına delalet eder.

Rüyada tapu dairesi görmek bir sebeple çok büyük bir zarar edileceğine, ortak olunan kişiden ihanet görüleceğine, aile bireylerinden birinin sıkıntısı ile uğraşılacağına, maddi ve manevi olarak bir sıkıntı çekileceğine ve çalışma hayatında prestij kaybı yaşanacağına, kısa bir toparlanma aşamasından sonra tekrar kazanç elde edebilecek aşamaya geleceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments