Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada armut yemek görmek

Rüyada armut yemek görmek

Rüyada armut yemek görmek huzura ve mutluluğa kavuşacağına, yaşanabilecek bazı sorunların çok hızlı bir şekilde çözüleceğine, istenmeyen bir problemin çözümü için tecrübeli birinden destek alınacağına, durumu çok geç fark ettiği için çok üzüleceğine ve kafasını duvarlara vuracağına, çok daha iyi yerlere geleceğine, iş hayatında büyük atılımlar yapacağına, huzursuzluklara neden olacak sözlerin duyulacağına, rahat ve refah içerisinde bir hayat sürüleceğine ve hayırlı ve iyi bir kısmet ile çok güzel ve mutlu bir beraberliğe başlanıp çok ilham verici bir sevgi ve huzur içinde yaşanacağına, çok hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, hiç olmadık bir sebepten ötürü parasal ve ruhsal zarara düşeceğine, beklenen kötü bir sürprize rağmen yola çıkılacağına inanılır.

Rüyada armut yemek gördüyseniz:

  • Eşinizle katılacağınız bir davette ise hoş vakit geçirme olanağı bulacaksınız.

Rüyada küçük armut yemek kendisine hem başarı, hem birincilik hem de kazanç getireceğine, bundan sonrası için zafere giden yolunun da önünün açılmasına vesile olacağına, işteki ortaklardan ihanet görüleceğine, parasal olarak büyük sıkıntılar yaşanacağına, başını ağrıtan ve bazı konularda kendisine köstek olup işlerinin kötüleşmesine sebep olan kişilerden uzaklaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada olmuş armut yemek yapılan hatalardan ders çıkarılacağına, uzun zamandan beri askıda kalmış olan bir işin nihayete erdirileceğine, güzel günlerin yakında olduğuna, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine ve bazı tatsızlıklar yaşanacağına, dost olduğu düşünülen bir kişiden ihanet görüleceğine delalet eder.

Rüyada olgun armut yemek çok üzüntülü ve sıkıntılı günlerin yaklaşmakta olduğuna ve yaşanan her olayın işleri gittikçe daha kötüye götüreceğine, başarılarının azalacağına, mallarının eksileceğine, kişinin istediği ve hayal ettiği günleri yaşama şansına nail olacağına işaret eder.

Rüyada elma armut yemek üst bir mevkiye terfiye alınacağına, rahat edeceği bir döneme gireceğine, kötü düşünceli bir kişinin tüm çabalarına rağmen büyük bir işte başarılı sonuçlar alacağına, kendisine yeni bir hayat kurup yeni bir iş bularak yeni bir şeyler gerçekleştireceğine delalet eder.

Rüyada kurtlu armut yemek uğradığı zararı çok hayırlı bir şekilde telafi edeceğine, kendisine zarar vermek isteyenlerin kendi dertlerine düşeceklerine ve yakın zamanda hayatında çok daha hayırlı bazı olayların yaşanacağına, daha sonra bunun ayyuka çıkmasıyla yüzünün kızaracağına, sırrın kimselere söylenmeyeceğine ve unutulacağına yorulmaktadır.

Rüyada yarım armut yemek bunun da başarılarına olumlu yönde etki edeceğine, büyük gelirler elde edilmesine ve çok daha büyük işlerin gelip daha farklı çalışmalar yapılmasına büyük destek sağlayıp yüksek bir mevkiye transfer edileceğine, endişe duyulan olayların düzeleceğine delalet etmektedir.

Rüyada iri armut yemek deneyimli bir kişi ile kurulacak iş ilişkisi sayesinde rahat bir döneme girileceğine, duyguların karşılık bulacağına, kazandığı her kuruşun alın teri ile ıslandığı için helal olduğuna ve hanesinde bolluk ve bereketin bir ömür boyu süreceğine alamet eder.

Rüyada dalından armut yemek rahat bir hayata sahip olmaya, rızkın daim ve hayırlı olacağına, sorunlu bir ilişkinin sona erdirileceğine, resmi bir kurumda üst bir makama terfi alınacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments