Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada şeftali ve armut görmek

Rüyada şeftali ve armut görmek

Rüyada şeftali ve armut görmek parasal olarak bir kriz yaşanacağına, sevilen kişilerle aradaki buzların eriyeceğine, sağlık ve sıhhatinin bozulacağına, hasta olan yakınının ölüm haberini alacağına, iş hayatında sıkıntılı bir döneme gireceğine, şansın yüzüne güleceğine, yaşamının bir dönemindekilerin hiçbir zaman hafızasından silinmeyeceğine, huzurunun yerine geleceğine, hafifleyeceğine, esenlik bulacağına, işleri baltalamaya çalışan kişilere rağmen herkesin dikkatini çekecek çalışmalara imza atılacağına, satışlarının ya da üretiminin artacağına işarettir.

Rüyada şeftali ve armut gördüyseniz:

  • Bazı iş girişimlerinizi ilerletmek, şekillendirmek ya da bazı hedeflerinize ulaşabilmek için alışılmadık yollar deneyebilirsiniz.

Rüyada armut ve şeftali görmek devlet kurumlarından birinde ciddi bir iş yapacağına ve ileride de en yetkili makamlara geleceğine, her gün daha fazla dolacağına, dertlerden, tasalardan ve sıkıntılardan uzak, aile içinde huzur ve rahat içinde yaşayacağına işarettir.

Rüyada şeftali ve armut görmek başarısının düşeceğine, başarılı birçok çalışmaya ve projeye imza atılacağına, huzurlu ve güzel bir hayata sahip olacağına yorulur.

Rüyada armut şeftali görmek anne babanın bu sayede mutlu olacağına, tartışmaların ve sorunların sona ereceğine, uzun bir dönemden sonra ilk kez çok rahat edileceğine ve daha güzel günler için beklenmeye başlanacağına, iyiliğe ve güzelliğe rivayet etmektedir.

Rüyada ağaçtan şeftali koparmak hayatında sürpriz gelişmeler meydana geleceğine, muradına ereceğine, amaçlarına ve hedeflerine nail olacağına, duygu ve düşüncelerine değer vermeyeceğine tabir olunur.

Rüyada yeşil şeftali yemek iş hayatında atılıma geçeceğine, kendisine büyük kar getirecek işler yapacağına, girilen bütün işlerin hayırlı bir şekilde devam edeceğine, maddi sorunlardan uzak, kendisine yeten, güzel bir hayat süreceğine yorulmaktadır.

Rüyada ölmüş birinden şeftali almak maddi anlamda alım gücünün hiçbir zaman sarsılmayacağına, çalışmaların hayırlı kapılar açacağına, elinde bulunan ve kendisini çok daha zor durumlarda idare etmesi için sakladığı bir miktar parayı yeni işi için harcayacağına alamet etmektedir.

Rüyada şeftali vermek bunun da hayatı için büyük neşe kaynağı olacağına, istenmeyen bir problemin çözümü için tecrübeli birinden destek alınacağına, güzel, sürpriz ve müjdeli gelişmeler yaşayacağına delalettir.

Rüyada kiraz ve şeftali görmek sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine ve bazı tartışmaların ortasında kalınacağına, hastalığı ya da bir derdi varsa kısa zaman içinde çözüleceğine, yapılan dedikodulara malzeme olması sebebiyle insanlardan uzak duracağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments