Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sarı armut toplamak

Rüyada sarı armut toplamak

Rüyada sarı armut toplamak zahmetinin ve hastalığının da son bulacağına, ağzı tadının, keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, çalışma hayatının aksiliklerle dolu olacağına, evlilikle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, işle ilgili olarak uzun zamandan beri beklenen bir haberin kısa süre içinde alınacağına ve bu haberle ilgili olarak atılan adımların kişiyi başarıya, üst bir mevkiye ve zenginliğe götüreceğine, gönlünden geçenlerin gerçekleşeceğine, sevilen bir kişi olunması sayesinde her zaman insanların desteğine mazhar olunacağına, hiç ummadığı kadar kötü bir duruma düşeceğine, rahat ettiği bir dönemde başına gelecek bazı kötü olaylardan ötürü canını sıkan durumlar ile karşılaşacağına, ne yazık ki sonunda da muvaffak olamayacağına rivayet eder.

Rüyada sarı armut toplamak gördüyseniz:

  • Çok istediğiniz bir aktiviteye katılamamanız olasıdır.

Rüyada sarı armut toplamak hayatına yeni ve temiz bir sayfa açacağına, zaman zaman kötü giden hayatının renkleneceğine, bolluğa, berekete ve zenginliğe kavuşacağına delalet eder.

Rüyada ağaçta armut toplamak kazançlı bir işe girip mal mülk sahibi olunacağına, hem iş hayatında hem aile hayatında çok büyük dertlerle uğraşmak zorunda kalınacağına, şifa bulacağına, çarelere kavuşacağına, yeni kazanç kapıları bulacağına ve sayısız fırsat elde edeceğine işarettir.

Rüyada bahçede armut toplamak sorunlarını teker teker aşacağına, ev sahibi olacağına, evli ise çocuk sahibi olacağına, bekar ise isteklerinin gerçekleşeceğine delalet eder.

Rüyada yeşil armut toplamak evinde ve işyerinde bereketin ve bolluğun hüküm süreceğine, kalabalık bir halı saha ise kişinin çok büyük bir topluluğa konuşma yapacağına, karaciğerle ya da mide ile ilgili bir rahatsızlıkla uğraşılacağına, bu sebepten ötürü işlere kısa da olsa bir süre ara verileceğine işarettir.

Rüyada bahçeden armut toplamak dertlerin artacağına, verilen görevi yerine getirmek için gereken imkânların sağlanamayacağına, işle ilgili olarak şehir dışına çıkılacağına, kararsız kalınmasından ötürü büyük bir parasal kayba uğranacağına ve zorluk çekileceğine, rüya sahibinin yaptığı bir işten ya da kazandığı bir başarıdan ötürü çok büyük ve kötü bir durumla karşılaşacağına, kendi eliyle ortaya koyduğu projelerde büyük kazanç elde edeceğine, sorunlu bir durumla karşılaşacağına işaret eder.

Rüyada armut ağacından armut toplamak gösterilecek olan sabır ve azim ile bu işten çok iyi kazanç elde edileceğine, hiç tatmadığı heyecanları tadacağına ve bilmediği duyguları öğreneceğine, çok büyük yenilikler yapacağına işaret etmektedir.

Rüyada ağaçtan armut topladığını görmek aile bireyleri ile birlikte uzun zamandan beri düşünülen bir eğlence ortamına girileceğine ve moral depolanacağına, yeni bir sayfa açacağına, kendisini büyük bir boşluk içinde bulacağına alamet eder.

Rüyada armut toplamak ve yemek karşısında insanların düğme ilikleyecek konuma geleceğine, kısmetinin bir süre daha istediği gibi olmayacağına, uzun süredir devam eden bir sorunun yakın zamanda çözüme kavuşacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments