Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyah akik yüzük görmek

Rüyada siyah akik yüzük görmek

Rüyada siyah akik yüzük görmek yapılan işte bol kazançlı bir mevkiye sahip olunacağına, daha fazla kazanç elde edeceğine, hayalini kurduğu işin başına geçeceğine, işlerinin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine, başarıların ardının arkasının kesilmeyeceğine sıkıntıların ve zorlukların yakın zaman içinde sona ereceğine ve sevilen kişilerle çok büyük mutluluklar yaşanacağına, başını ağrıtan ve bazı konularda kendisine köstek olup işlerinin kötüleşmesine sebep olan kişilerden uzaklaşacağına ve daha rahat ve daha mutlu yaşayacağı bir döneme gireceğine, üzüntü ve sıkıntı yaratan durumların çok iyi bir şekilde çözüme kavuşacağına, iş hayatında yaşadığı kayıpları telafi edeceğine inanılır.

Rüyada siyah akik yüzük gördüyseniz:

  • Kulaktan dolma bilgilere dayalı kişisel veya işle ilgili değişiklikler yapmak doğru olmayabilir.

Rüyada siyah akik yüzük görmek çok kötü günler geçirip dedikodu çıkaran kişi ya da kişiler ile büyük bir tartışma yaşayacağına, sakin, hoşgörülü ve saygılı bir kişi olunacağına, hiçbir isteğinin yarıda kalmayacağına, sevdiklerine kavuşacağına ve muradına ereceğine tabir olunur.

Rüyada kırmızı akik yüzük görmek eğer önlem almazsa çok kötü ve istenmeyen durumlara düşeceğine, mektepli biri olmanın ayrıcalıkları ve kendini geliştirmesi sayesinde arzu ettiği işlerde çalışabileceğine, sorunlarının en kısa zaman içinde son bulacağına tabir olunur.

Rüyada akik yüzük taktığını görmek rüya sahibinin emeklerinin karşılığında layık olduğu rızkı ve geliri elde edeceğine, sağlıklı, huzurlu, yüksek moralli olacağına, oturduğu yerden yeni bir yere taşınacağına, son zamanlarda kötü giden her şeyin düzeleceğine, dertlerin son bulacağına delalet eder.

Rüyada akik yüzük görmek anne babanın duaları sayesinde kötü olaylardan uzak durulacağına, büyük bir çaba gösterilmesine rağmen sorunların sürekli artacağına, onları hoşnut edecek bir evlat olarak vazifelerini her daim tam olarak yerine getireceğine işarettir.

Rüyada yeşil akik yüzük görmek bir işi rakiplerine kaptıracağına, eline geçen tüm fırsatları boşa harcayacağına, bereket ve huzur getireceğine yorulur.

Rüyada mavi akik yüzük görmek atılacak adımlar ve ortaya konulacak projeler sayesinde çok büyük kazanç elde edileceğine, verilen sözlerin tutulamayacağına , yakında çok büyük bir maddi kayba uğranacağına, sağlık sorunlarının başgöstereceğine, para kazanmasına da vesile olacağına tabir olunur.

Rüyada akik bilezik görmek işlerinin kötü gidişinin bir son bulacağına, kötü ve çirkin sözler nedeniyle de yıkılacağına, verilen sözlerin uğranacak bir kriz nedeniyle tutulamayacağına, güzel giden bir ilişkinin bozulacağına, haksız kazanç sağlayan bir kişi yüzünden başın belaya gireceğine inanılır.

Rüyada yeşil akik görmek çıkılacak bir yolculuğun çok tatsız bir olayla sona ereceğine, iş sahibi olup yönetici koltuğunda oturacağına, yanında çalışan insanlara hem ekmek yedireceğine, kardeşlerin el ele vererek bir iş kuracaklarına ve rakiplerin alt edileceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments