Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mavi akik yüzük görmek

Rüyada mavi akik yüzük görmek

Rüyada mavi akik yüzük görmek daha yeni ve işlerinde çok iyi yerlere gelmiş insanlar ile tanışacağına, sorunlarını ortadan kaldıracağına, sevdiği kişiler ile büyük atılımlar gerçekleştirerek kendi işini kuracağına ve daha büyük kazançlar elde edeceğine, başka alanlara yöneleceğine, çok sevdiği bir kişi tarafından kalbinin kırılacağına ve ileride yaşayacağı bir tartışmadan ötürü sevdiği bir kişiyi üzeceğine, umutlarının kırılacağına, karamsarlığa düşeceğine, başarılı işlere girdiği halde kısa süre içinde zarar edeceğine, kazanılan başarılar sayesinde ele geçen kazançlar sayesinde geçim derdinin hiç olmayacağına, zor durumların biteceğine, üzüntü veren olayların düzeltileceğine işarettir.

Rüyada mavi akik yüzük gördüyseniz:

  • Evinizi, ailenizi ya da yaşadığınız yeri ilgilendiren konularda yaşam tarzınızı iyileştirmenizi ya da fırsatlarla karşılaşmanızı sağlayacak değişiklikler yapabilirsiniz.

Rüyada mavi akik yüzük görmek arkadaşlık ilişkilerinin uzun yıllar boyunca kötüleşeceğine, çok rahat edilecek bir işe girileceğine, büyük bir kazanç elde edileceğine, gerçekleştirilen projelerin hayli büyük getirisi olacağına, ticaretinin kusursuz ve sorunsuz şekilde ilerleyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada mavi akik görmek gelirinin artacağı, konforunun ve lüksünün yerinde olacağı, elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine, ömrünün uzun olacağına ve rüya sahibinin hayatının güzelliği sayesinde yaşadıklarından memnun olup, razı geleceğine, kendi işini kuracağına, ticaret adamı (kadını) olacağına ve herkesin adından söz ettiği itibarlı kişi konumuna geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada akik yüzük taktığını görmek rüyayı gören kişinin, çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına, bir sebeple hem kendi hem aile bireylerinin kaynaklarını kullanarak işin içinden çıkmaya çalışacağına, yapacağı yeni çalışmalardan sonra kendi işini kuracağına delalet eder.

Rüyada yeşil akik yüzük görmek bir sebeple sevdiği kişilerden çok laf işiteceğine, bunun için gereken tüm imkânları elde edeceğine, eşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine delalettir.

Rüyada siyah akik yüzük görmek bolluk ve bereket elde edeceğine, dertlerin, sıkıntıların ve zorlukların aşılacağına, istediği başarıları ve zaferleri almaya nail olacağına işaret eder.

Rüyada akik yüzük görmek aksiliklerin ve tersliklerin üst üste geleceğine, şans, bereket ve kazanç kapılarının kapanacağına, mutluluk ve başarı için ne kadar amacı varsa onu gerçekleştireceğine, huzurlu ve mutlu bir hayata ve çok hayırlı evlatlara sahip olunacağına tabir olunur.

Rüyada kırmızı akik yüzük görmek sergilediği başarılı işler sayesinde insanlardan takdir alacağına, hayat içinde yaşadığı kötü durumlardan uzaklaşacağına, yaşayacağı felaketlerden burnu dahi kanamdan kurtulmayı başaracağına delalettir.

Rüyada yeşil akik taşı görmek eline geçen bazı işlerde zarar edeceğine, çok sorunlu günler geçireceğine, buna rağmen işlerinin bir türlü düzeleceğine, gün geçtikçe daha zor zamanlara girileceğine, iş hayatında bir türlü istenen atılımın yapılamayacağına, kazancının her gün daha fazla artacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments