Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşeren çim görmek

Rüyada yeşeren çim görmek

Rüyada yeşeren çim görmek bunun da kendisini çok iyi hissetmesine vesile olacağına, birinin başı sıkıştığında diğerinin yardıma koşacağına ve çok uzun yıllar bu dostluğun devam edeceğine, sevdiği kişilerden kötü sözler işiteceğine ve uzunca bir süre yalnız kalacağına, hakkınızda hiç de hoş olmayan dedikodular yapılmasına, ardından yeni bir iş için başvuru yapılacağına, ağız tadının ve moralin bozulacağına, sıkıntısını paylaşarak çok kötü durumlara düşmesini engelleyeceğine, geçiminin daha kolay hale geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada yeşeren çim gördüyseniz:

  • Uzlaşmacı olmaya çalışmanızda fayda var.

Rüyada çim tohumu görmek herkesin takip ettiği ve ilgi gösterdiği biri olacağına, sevdiği ve değer verdiği bir işte üst sıralara çıkarak çok dikkat çekici işlere imza atacağına, eline geçen büyük fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, verdiği emeğin hakkını sonuna kadar alacağına, başarılar yaşanacak ve büyük atılımlar yapılacak bir işe girileceğine tabir olunur.

Rüyada çim alan görmek sorunların ve sıkıntıların bu sayede sona ereceğine, bir rahatsızlıktan şikayetçi ise en kısa zamanda iyileşeceğine ve beklediği bir yolcudan hayırlı haberler alacağına, kişinin gönlünü alacağına delalet eder.

Rüyada çimlerde uzanmak işlerinin hep yolunda gideceğine, kendisine rızık ve kazanç getiren kapıların hiç kapanmayacağına, çaresizliklerine, sorunlarına, umutsuzluklarına ve problemlerine karşı çözümlere kavuşacağına, iş hayatında kendi işini kuracağına ve kendi işinin patronu olacağına işarettir.

Rüyada yeşillik çim görmek maddi ve manevi olarak çok büyük problemler yaşanacak bir döneme girileceğine, çok büyük bir işe girileceğine, bu işle sürekli kazanç elde edilip zarara uğranacağına, mutsuz ve üzgün olacağına, helal lokma yiyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada çimlere oturmak sorunlarından ve sıkıntılarından kısa sürede kurtulmasına yardım edeceğine, tüm düzenin alt üst olacağına, yaşamının da eskisi gibi kolaylıklarla geçmeyeceğine, verilen emeğin boşa çıkmayacağına, hayırlı ve güzel günlerin yakında olduğuna, büyük kazançlar elde edileceğine işarettir.

Rüyada yeşil çim görmek sözleri tutulacağına, kazançlı işlere yatırım yapacağına bu sayede kolaylıklarla karşılaşacağına ve kurtuluşa ererek rahat edeceğine, yeni bir kazanç kapısı açılacağına delalet etmektedir.

Rüyada çimlere uzanmak yeni projelerin ve planların tutacağına, küçük sermaye ile yola çıkılan işlerden önemli oranda kar elde edileceğine, kişinin başında dönüp duran uğursuzluğun, kara bulutların ve melanetin dağılacağına, tabiri caizse ağız tadından olacağına alamet eder.

Rüyada hortumla çimleri sulamak özlemlerini bitireceğine ve kesilmeyecek bir kazancı olacağına, maddi açıdan çok kazanç getirecek bir işe girileceğine, varsa tüm borçlarını ödeyeceğine ve mal, mülk sahibi olacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments