Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada servisten inmek

Rüyada servisten inmek

Rüyada servisten inmek hayallerin hayırlı bir şekilde gerçekleşeceğine, aile bireyleri ile ilgili olarak bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına, eğitimle ilgili verilen emeklerin boşa gitmeyeceğine, aile büyüklerinden birinin sağlığı ile ilgili olarak kötü haber bir haber alınacağına, kısa süreli de olsa büyük bir başarı kazanacağına, elinin bollaşacağına, moralinin yükseleceğine, ele geçen kazancın daha iyi bir işe girme konusunda bazı kapılar açacağına ve maddi zorlukların biteceğine, dini bir vazifeden sorumlu tutulduğuna, rüya sahibinin deyim yerindeyse ayağına taş takılmadan ilerleyeceğine inanılır.

Rüyada servisten inmek gördüyseniz:

  • Yavaşlayan, ertelenen ya da durma noktasına gelen konular hızlanmaya hareketleniyor.

Rüyada okul servisinden inmek sorunlu bir kişi ile sürekli tartışılacağına, iş hayatındaki saygın yerini kaybedeceğine, işlerinin de en hayırlı şekilde sonuçlanacağına alamet eder.

Rüyada servisten inmek yeni bir işe girileceğine, ancak alışma sürecinden bir türlü uyum sağlanacağına, kendisini ferahlamış hissedeceğine, ardından başarılı bir çalışma hayatına atılacağına, hayatını gereksiz yere işgal eden, zamanını çalan ve moralini bozan kişilerden uzaklaşacağına, bunun yerine kafa dengi olan, kendisini anlayan, ona değer katan kimselerle bir araya geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada servis arabasına binmek dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına, dargınların ve kırgınların barışacağına, kötülerin uzaklaştırılacağına, kardeşlerin arasındaki tartışmaların sona ereceğine, maddi ve manevi olarak çok zor bir noktaya geleceğine alamet eder.

Rüyada servis yapmak uzun süredir olmadığı kadar eğleneceğine ve daha sık sosyal ortamlarda bulunma kararı alacağına, hiç bilmediği ve görmediği yerler gezip göreceğine, söz dinleyen ve ailesine hürmet gösteren bir evlat olacağına delalettir.

Rüyada acil servis görmek daha sonra bu kişi ile dünyaevine gireceğine, elindekileri kaybedeceğine, işle ilgili olarak bir zarar yaşanacağına delalet eder.

Rüyada serviste olmak aile işlerinin başına geçeceğine, sevdiği kişiler ile büyük bir rahatlık yaşayacağına, hem ruhsal hem parasal olarak çok iyi olunacağına, kapanan kapıların açılacağına, aydınlık bir geleceğe adım atılacağına, birçok soruna çözüm olacak bir karar verileceğine delalettir.

Rüyada yemek servisi yapmak kendisini üzen ve kıran durumlardan kısmen de olsa kurtulacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve hiç yapmadığı bir işe girerek kendisini deneyeceğine, iyi ve olumlu olaylarla karşılaşacağına, tatsızlıklar çıkacağına, kavgaların ve anlaşmazlıkların baş göstereceğine alamet etmektedir.

Rüyada okul servisine binmek bazı maddi problemler yaşayacağınıza, ticaretten yana arka arkaya kaçırılmayacak fırsatlar elde edeceğine, başarılı ve kazançlı olacağına, kişinin kalbini titreten, güzelliği kadar huyu ve ahlakıyla da herkesi kendisine hayran bırakacak bir eşe sahip olunacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments