Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dar bir yere girmek

Rüyada dar bir yere girmek

Rüyada dar bir yere girmek mutsuz ve kötü günler yaşayacağına, bolluğun ve bereketin geleceğine, maddi olarak da yüksek konumlara erişeceğine, keyfinin ve sağlığının yerine geleceğine, çektiği eziyetle baş başa kalacağına, kime gideceğine, var olan ilişkinizle ilgili kaygılarınızın yüzeye çıkmasına, hiç aklına gelmeyen durumlara düşeceğine, yaptığı işlerden bereket göremeyeceğine, büyük zorluklar yaşayacağına, sevdiği insanla arasına mesafe gireceğine tabir olunur.

Rüyada dar bir yere girmek gördüyseniz:

  • Bazı konularda sağlam başlangıçlar da yapmanız olasıdır.

Rüyada dar yere girmek sevdiklerinin hep yanında kalacağına, daha iyi şartlara ve imkânlara sahip olacağına, bolluk, bereket ve zenginlik elde edeceğine, aile hayatı içinde birlik ve beraberlik içinde yaşanacağına işarettir.

Rüyada dar bir yere girmek rahat bir dönem yaşanacağına, adım atılan bir yolda büyük bir ilerleme kaydedileceğine, zenginliğe kavuşacağına, malının üstüne mal ekleyeceğine delalettir.

Rüyada dar bir tuvalete girmek ailesinde de sözünü dinletemeyen biri haline geleceğine, içine düştüğü durumu düzeltmek için çok uğraş veren rüya sahibinin amacına ulaşacağına, sevilen kişilerle kurulacak bir ortaklık sayesinde çok ses getiren işlere girileceğine inanılır.

Rüyada dar bir eve girmek sağlık sorunlarının kısa zaman içinde şifa bulacağına, hayatınızda çok güzel değişiklikler olacağına, başarıya giden yollarına engeller çıkacağına işarettir.

Rüyada dar tuvalete girmek elinin bollaşacağına, geçim sıkıntısının biteceğine, bir sebeple eşlerin huzurunun kaçacağına fakat daha sonra aile büyüklerinin araya girmesi ile dertlerin biteceğine, yaşamın tadını çıkaracağı şartlar elde edeceğine delalet eder.

Rüyada dar kapıdan girmek elinin dönmez, ihtiyaçlarının da karşılanmaz olacağına, külfetinin ve yükünün artacağına, yaşam standartlarının ve hayat kalitesinin düşeceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının kalmayacağına, çektiği zahmetin ve zorluğun biteceğine, işlerini çok daha iyi bir duruma getireceğine delalettir.

Rüyada dar yola girmek belirsiz durumların sona erip kişinin hedeflerine daha temiz ve net bir yoldan ilerleyeceğine, çeşitli avantajlar elde edileceğine, güzel fırsatların ele geçirileceğine, uzun zamandan beri istenen hedeflerin ve amaçların gerçekleşeceğine, kazançlı işler yapılacağına, yeni bir hayat kurma yolunda bazı adımlar atılacağına tabir olunur.

Rüyada dar bir tünele girmek sorunlarının kısa bir zaman içinde son bulacağına, işlerinin eskisinden daha bereketli ve daha iyi olacağına ve gelen her işin peşinden yeni bir işin daha geleceğine, yeni kararlar alarak bunlardan yana yüzünün güleceğine ve hiçbir derdi kalmayacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments