Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yere batmak

Rüyada yere batmak

Rüyada yere batmak her zaman hak ettiğini alacağına, yaşayacağı eğlenceli, zevkli ve keyifli günlerin sayısının artacağına, böylece kişinin hafifleyeceğine, kötü kişilerden uzak durulacağına ve uzun zaman önce kırgınlık yaşanmış birisi ile aranın düzeltileceğine, hayatın tadını doyasıya çıkaracağına, refah içinde yaşayacağına, verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine, sevdiği bir kişinin arkasından kötü sözler sarfettiğini duyacağına, bir üniversitede hoca olunacağına, yaptığı işlerin kendisine başarı ve bol kazanç getireceğine alamet etmektedir.

Rüyada yere batmak gördüyseniz:

  • Bazı planlarda beklenmedik değişiklikler söz konusu olabilir.

Rüyada yerin dibine batmak istenmeyen olayların olacağına, büyük tatsızlıklar ile karşılaşılacağına, hayat içerisinde kırılgan bir duruma gelineceğine, sabit olan işinin ve gelirinin elinden gideceğine ve zahmetinin artacağına, ortaklık kurulan bir işte ihanet görüleceğine yorulur.

Rüyada yere batmak eşi ile yaşadığı tartışmaların sona ereceğine, sağlıklı ve güzel bir hayata sahip olacağına, sağlıkla ilgili sorunların yakın zaman içinde tedavi edileceğine, gerçekleştirdiği yatırımların meyvesini vereceğine yorulmaktadır.

Rüyada inek gübresine batmak çok hayırlı ve büyük bir kazanç elde edeceğine, borçların ödeneceğine, iş hayatının düzeleceğine, aile bireylerine yaşadıkları sorunların çözümü konusunda yardım edileceğine ve zararlı durumların ortadan kaldırılacağına, hayatında görmediği kadar büyük zararlara uğrayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çamura batmak ve kurtulmak çok hayırlı ve güzel günler göreceğine, elini attığı her işte çok güzel başarılar kazanacağına, yeni bir yol çizileceğine, aile bireyleri ile birlikte girilecek bir iş sayesinde çok iyi bir konuma gelineceğine ve kırılan kişilerin barıştırılmasında önayak olunacağına, umutlarını yitireceğine ve emeklerinin de boşa gitmesine neden olacak bazı atılımlar yapacağına delalet eder.

Rüyada katrana batmak kötü bir kişi yüzünden zarara uğranacağına, sıkıntılarını kısa bir zaman içinde ortada kaldıracağına, çok hayırlı ve güzel olaylar yaşayacağına, maddi olarak çok büyük kazançlar elde ederek çok iyi bir duruma geleceğine, bekarsa evleneceğine rivayet eder.

Rüyada sandalla batmak içine düştüğü sıkıntılardan kurtulmak için çok büyük bir destek alacağına, sorunlarının yakın bir zaman içinde sona ereceğine, geçimin kolaylaşacağına, rızkın genişleyeceğine, değişik insanlarla karşılaşacağına yorulur.

Rüyada betona batmak tutarsız ve haksız bazı olaylar yüzünden aile bireyleri arasında bazı sorunların ve kırgınlıkların yaşanacağına, zorlukların biteceğine, zararların telafi edileceğine, yeni bir işe geçiş yapılacağına, maddi ve manevi açıdan çok büyük zarara uğrayacağına rivayet eder.

Rüyada ellerine diken batmak işlerinin yoluna gireceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine ve kişinin ideallerine ve de hedeflerine ulaşacağına, azimli ve kararlı duruşundan taviz vermeyeceğine, Herhangi bir ihtiyacınız varsa hiç beklemediğiniz şekilde bu ihtiyacınız giderileceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments