Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada göbeğini deldirmek

Rüyada göbeğini deldirmek

Rüyada göbeğini deldirmek bilakis hiçbir eksiğinin kalmayacağına, kendisini büyük bir zenginliğin ve mutluluğun içinde bulacağına, rüya sahibinin gireceği büyük bir iş sayesinde hiç beklemediği bir anda bir miktar hayırlı paraya ve mala kavuşacağına, hayırlı ve başarılı çalışmalar gerçekleştirilecek çalışmalar gerçekleştirileceğine, iş hayatında üst bir mevkiye terfi edileceğine, zor zamanların geride kalacağına, bazı tartışmalar yaşayacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının son bulacağına, kendi ayakları üstünde durmak için her türlü fırsatı en akılcı şekilde kullanacak olan rüya sahibinin mutluluğunu kendi elleriyle inşa edeceğine, yeni gelir kaynakları keşfedeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada göbeğini deldirmek gördüyseniz:

  • Bazı konularda inisiyatif kullanabilir, liderlik rolüne soyunarak işleri istediğiniz noktaya taşımak isteyebilirsiniz.

Rüyada göbeğini deldirmek hem rızkının artmasına hem de itibar edinmesine vesile olacağına, iş hayatında ayağını kaydırmak isteyenlerden kurtulacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına, hanesine bolluk ve bereketin geleceğine tabir olunur.

Rüyada duvar delmek her türlü konforsa sahip olunacağına, zorlukların yaşanacağına, hayatında belanın ve uğursuzluğun kol gezeceğine, zorlukların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına işarettir.

Rüyada burnunu deldirdiğini görmek sorunlarının ortadan kalkacağına, başarıların çoğalacağına, kötü biri ile karşılaşılacağı veya onunla bir işe girişileceğine alamet eder.

Rüyada matkapla duvar delmek sevilen kişilerle bir ortaklık kurulacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, işlerini yoluna sokacağına, sorunlarını gidereceğine, hayatının afiyet içinde geçeceğine, para sıkıntısının olmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada kaş deldirmek yoğun bir çalışma döneminin ardından tatile çıkılacağına, oldukça büyük başarılara, üzüleceğine, pişman olacağına işaret etmektedir.

Rüyada kulağını delmek işlerinde atılıma geçeceğine, iş hayatında rakiplerin oyununa gelineceğine, güzel başlayan çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine, aile bireylerinin arasına nifak sokacak bir kişinin haneye gireceğine, sevilen bir akraba yüzünden ihanete uğranacağına, kendine olan güvenini yitireceğine, ticaret hayatında cesaretini kaybedeceğine, başarısının düşmesi nedeniyle kazancının da düşeceğine bu durumun da hayatının alt üst olmasına neden olacağına tabir olunur.

Rüyada yüzünü deldirmek epey bir kazanç getireceğine ve bereketli olacağına, yeni bir sosyal çevreye girileceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına, hayal ettiği herşeye bu dönem içinde yavaş yavaş kavuşacağına alamet eder.

Rüyada kulak deldiğini görmek çektiği sıkıntıya rağmen bir an olsun yılmayacağına, dünyanın çeşit çeşit lezzetlerinden ve keyiflerinden nasipleneceğine, kişinin de bu durumu kendi lehine çevirmek için elinden geleni yapacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments