Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yere un serpmek

Rüyada yere un serpmek

Rüyada yere un serpmek kırgınlıkların biteceğine, miskinlikten kurtulup daha çok çalışmak için heves içinde olunacağına, kazancının hiç beklemediği bir miktarda artacağına, yeni fırsatlar elde edeceğine, yeni işler alacağına, iş hayatında ya da aile hayatında başı sıkıştığında yardımına koşup destek olacağına, işinin gücünün rast gideceğine, aile hayatının sorunsuz olacağına, sorunların çabucak atlatılacağına, tüm sıkıntılarının, sorunlarının ve korkularının da bitmesini sağlayacağına, kişinin zor beğenen biri olması yüzünden evlilik kararını geç alacağına yorulmaktadır.

Rüyada yere un serpmek gördüyseniz:

  • Baskı altındaki ilişkilerin beslenmesi gerekiyor.

Rüyada yere un serpmek aile bireylerinden birisi ile herkesi şaşkına çevirecek bir işe gireceğine, yapayalnız ve kötü hissedeceğine, sevinç gözyaşları döküleceğine, bol kazançlı bir işe girileceğine ve zengin olunacağına tabir olunur.

Rüyada un serpmek hayırlı olarak başlayan bir çalışmanın kötü bir şekilde ve geride yüklü miktarda borç bırakarak biteceğine, uzun zamandan beri yapmak istediği bir işe gireceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, hayalini kurduğu şeyleri yapmaya başlayacağına, içinde bulunduğu parasal duruma karşı bu kişiden çok büyük destek göreceğine yorulmaktadır.

Rüyada eve un serpmek yapılacak bazı akıllıca manevralar sayesinde rakiplerin geride bırakılacağına, büyük ses getirecek işlere girileceğine, hayal edilen şeylere kavuşulacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına ancak daha sonra toparlanıp çok büyük ve kazanç getirecek işlere gireceğine alamet eder.

Rüyada yere su serpmek kasasının ağırlaşacağına, borçlarının azalacağına, kısa sürede başarısının artacağına, kaybettiği maddi kayıpların eksiksiz şekilde karşılanacağına ve refah düzeyinin eskisinden de iyi hale geleceğine, kucaklaşacağına, hasret ve özlem gidereceğine yorulur.

Rüyada yüzüne su serpmek kariyerini ve vizyonunu aşağı çekecek bir iş yapacağına, her türlü engeli ve zorluğu aşacak kudrete sahip olacağına, mutlu günler göreceğine, hayırlı ve sevinçli haberler alacağına alamet eder.

Rüyada duvara su serpmek şeref ve haysiyetin artacağına, düşmanlarımızı alt etmeye, beklenmeyen yerden gelecek yardımlara yorulmaktadır.

Rüyada ekmeğe tuz serpmek girilen tartışmaların sağduyulu olunması sayesinde çözüm bulacağına, yağmur yağmamasına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, yakın bir zamanda da vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına inanılır.

Rüyada birine su serpmek olaylara daha pozitif yaklaşıp, işlerini sabırla yoluna koyacağına, dileklerine ve hayallerine kavuşacağına, zaman zaman öfkesine hakim olamayarak kırıcı sözler sarf edeceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments