Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ekmeğe tuz serpmek

Rüyada ekmeğe tuz serpmek

Rüyada ekmeğe tuz serpmek elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine ve malının da aynı oranda artacağına, bolluğa kavuşacağına, aksiliklerin sebep olduğu bir yanlış anlaşılmanın düzeltileceğine ve mutlu olunacağına, hayıflanacağına, böylece canını sıkan olayların sonunu getireceğine, özellikle bekar kimseler için eğlenceye düşkün, konuşkan ve samimi biri ile evlilik yolunda hareket edileceğine, mesleğinde arka arkaya galibiyetler elde edeceğine, düşmanlarının kazdıkları kuyuya kendilerinin düşeceklerine ve zahmetli bir işin kolay bir şekilde sonlandırılacağına rivayet eder.

Rüyada ekmeğe tuz serpmek gördüyseniz:

  • Bazı şikayetler kendinize güveninizi kaybetmenize neden olabilir.

Rüyada ekmeğe tuz serpmek ele geçecek ve devamı olmayacak mala, varlıklı ve konforlu bir hayat sürüleceğine, kendisine bol sohbet, neşe ve eğlence getirecek, hayatına da değer katacak kimselerle karşılaşacağına inanılır.

Rüyada eve tuz serpmek yapılmak üzere olan bir anlaşmanın taraflardan birinin itiraz etmesiyle askıya alınacağına, işlerinin kötüleşeceğine, maddi olarak çok zor bir döneme gireceğine ve büyük bir zarara uğrayacağına, çok rahat bir hayata adım atacağına tabir olunur.

Rüyada yola tuz serpmek işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine, herkes tarafından takdir edilen ve sevilen biri olacağına, onlarla iyi geçim halinde olacağına delalettir.

Rüyada tuz serpmek endişe duyulan olayların düzeleceğine, ödeyemediği borçlarını ödeyeceğine, her zaman şükür içinde olacağına delalet etmektedir.

Rüyada şeker serpmek kara ve yaslı günler geçireceğine, beklenmedik bir yerden büyük parasal destek geleceğine, bolluk ve bereket içinde bir hayata sahip olunacağına, anlaşmazlıkların, dertlerin ve sıkıntıların geride kalacağına ve yüzün güleceğine işaret etmektedir.

Rüyada tohum serpmek çok hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına, her yönden mutlu ve başarılı olmaya, kazancını büyük miktarda arttıracağına, zor günlerin sona ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada toprak serpmek üzerindeki kötü imajı sileceğine, kısa sürede iş hayatında uğradığı zararları telafi edeceğine, uğranılan haksızlıkların düzeltileceğine işarettir.

Rüyada birisine su serpmek can derdine düşeceğine, kırgınların ve küskünlerin barışacağına, dertlerin kısa zamanda biteceğine, maddi açıdan iyi bir konuma getirecek bir kişi ile ortaklık kurulacağına, kardeşlerden biri ile ilgili bir sorunun çözümü için önayak olunacağına ve aşkla ve mutlulukla dolu bir ömür geçirileceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments