Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada un serpmek

Rüyada un serpmek

Rüyada un serpmek bir sebeple gerek iş hayatında gerekse de aile hayatında çok zor zamanlar geçirileceğine, zarar getirebilecek bir işten az da olsa bir kazanç elde ederek çıkılacağına, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına ve daha rahat ve daha mutlu olacağı bir döneme gireceğine, evli olan kimseler için evlatlarının gününü görmeye veya çocuğu olmayanların birden fazla çocuğu olacağına, mutluluk ve başarı getireceğine, şanssızlık yaşanacağına, hem kendisi için hem insanlar için çok büyük fedakârlıklar yapacağına, maddi konuların ferahlığa çıkacağına, sağlıkla ilgili olarak yaşanan sorunların bitirileceğine, aksiliklerin bu sayede aşılacağına rivayet eder.

Rüyada un serpmek gördüyseniz:

  • Sizi tek şaşırtabilecek olan şey, ortaya çıkması muhtemel olan yeni bir durumdur.

Rüyada eve un serpmek işine gidemez, sokağa çıkamaz ve arkadaşlarıyla görüşemez olacağına, rüya sahibini olumsuz olarak etkileyeceğine, dertlerin artacağına, huzursuzluk yaşanacağına, rahatsızlık yaratacak bir işe girileceğine alamet eder.

Rüyada yere un serpmek malının ve gelirinin çoğalacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, ortaya koyacağı projeler sayesinde atacağı adımların günden güne daha büyük değer kazanacağına, küskünlüklerin oluşacağına inanılır.

Rüyada un serpmek maddi olarak çok daha rahat edilecek ve yardıma muhtaç insanları yardım isteklerine karşılık verilecek bir döneme girileceğine, borçların biteceğine, mutlu günler yaşanacağına işarettir.

Rüyada çay serpmek aile içinde bir süre ağız tadının olmayacağına, daha önce gördüğü ve uzun zamandan beri içinde sakladığı şeyleri ortaya dökeceğine, sahip olacağı malın faazlalığına rivayet eder.

Rüyada birisine su serpmek kendisi kadar ailesinin de mutlu mesut günler geçireceğine, iş hayatında ve aile hayatında türlü zararlara uğranacağına, zorlukların ve musibetlerin sürekli artacağına, kem gözlere ve nazarlara gelineceğine, sevineceğine ve mutlu olacağına yorulmaktadır.

Rüyada ekmeğe tuz serpmek sıkıntılarının ve zor günler geçireceğine, endişe edilen durumların ortadan kalkacağına, yaptığı işlerin her zaman hayırlı ve mutlu sonla biteceğine rivayet eder.

Rüyada eve su serpmek rüya sahibine musallat olan musibetlerin bir birini takip edeceğine, zor durumlara düşeceğine, dünya malının çoğalacağına ve rüyayı gören kişinin rahatlığa ereceğine rivayet eder.

Rüyada şeker serpmek hafifleyeceğine, rahatlayacağına, ayrı düşmüş kişilerin buluşacağına, yeni bir işe girileceğine, yaşanacak güzel olaylar ve elde edilecek başarılar sayesinde makam sahibi olunacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments