Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yere yatak sermek

Rüyada yere yatak sermek

Rüyada yere yatak sermek geçim sıkıntısı yaşanacağına, hem işyerine hem haneye bolluk ve bereket geleceğine, kişinin zor beğenen biri olması yüzünden evlilik kararını geç alacağına, kişi bekarsa karşısına çıkan yeni bir kısmetle dünya evine gireceğine, hayatın tadını çıkarmaya bakacağına, hakkında iyi yorumlar yapılacağına, başka bir şehre taşınıp yeni bir iş bulacağına, yeni insanlar ile tanışıp yeni yerler gezeceğine, evlat sahibi olamayanların evlada kavuşacağına inanılır.

Rüyada yere yatak sermek gördüyseniz:

  • Her iki durumda da, ortaya çıkabilecekleri hesaplayarak elinizden gelenin en iyisi yapmalısınız.

Rüyada yere yatak sermek gönül ilişkileriyle ilgili yeni bir sayfa açılacağına, büyük kazanç getirecek işlere gireceğine, beklentilerin gerçekleşeceğine inanılır.

Rüyada yatak sermek kendisini üzen ve kederlendiren her ne varsa onlardan kurtulacağına, korkularını ve şüphelerini yeneceğine, üzüntülerin sevince dönüşeceğine, alınacak destekler sayesinde sorunların çözüleceğine ve ele geçen fırsatların en iyi şekilde kullanılacağına yorulur.

Rüyada yatak çarşafı sermek kötü bir geçmişe sahip birinin yapmak istediği kötülüğün boşa çıkacağına, kurulmuş olan bir yuvanın kötü kişilerin dedikoduları ve kötü sözleri yüzünden yıkılacağına, fakir fukaraya elindeki para kadar yardım edeceğine yorulur.

Rüyada yatağa beyaz çarşaf sermek saygı göreceği gibi, itibarıyla da sosyal hayatta isim yapacağına, hayatını yeni bir şehirde kurmaya çalıştığı halde çok zorluk yaşayacağına, yardımcı olmayacağına delalet eder.

Rüyada yatak örtüsü sermek projelerin ve ortaya konulacak olan çalışmaların büyük bir prestij sağlayacağına, alınan borçların geri ödenemeyeceğine, işlerin kısa bir süre için bile olsa büyük bir zarara uğrayacağına delalet eder.

Rüyada misafire yatak sermek mesleğinde yabancılarla el sıkışacak ve anlaşmalar yapacak duruma geleceğine, adının ülke dışında yayılacağına, çok büyük mutluluklar duyulacağına, hangi yolu seçerse seçsin sonucun kendisi için güzel olacağına işarettir.

Rüyada yatağa çarşaf sermek herkesten ileriye gideceğine, bereket ve mutluluk elde edeceğine, endişe ettiği konuların gitgide daha iyi bir hal alacağına işaret eder.

Rüyada eve yatak sermek bunun sonucunda bazı sorunların düzeltileceğine ancak dikkat edilmezse yeni ve daha büyük sorunlarla uğraşmak zorunda kalınacağına, ruhunu güzelleştireceğine, yüksek mertebeye geleceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments