Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kulağa tükürmek

Rüyada kulağa tükürmek

Rüyada kulağa tükürmek herkesin ayakta alkışlayacağı işler yapacağına, büyük başarılara ve kazançlara kavuşacağına, yardıma ihtiyaçları olduğu zaman elinden geleni yapacağına, maddi ve manevi olarak düşecekleri sıkıntılı durumlardan kurtulmaları için çok büyük çaba göstereceğine, ticaret yapıyorsa zarar edeceğine, kalbine dolan huzurla etrafındaki insanlara da huzur dağıtacağına, düşüncelerini eyleme dönüştürecek fırsatlar bulacağına, bulunacak bir kaynak sayesinde bu projenin vakit kaybedilmeden hayata geçirileceğine ve zenginliğe sahip olunacağına, gittikçe büyüyeceğine ve bu yüzden rüya sahibinin ruhsal olarak çok büyük sorunlar yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada kulağa tükürmek gördüyseniz:

  • Özgür ruhunuz dikkat çekmenize neden oluyor.

Rüyada kulağa tükürmek kişinin hayatında amaçları doğrultusunda ve doğru bir şekilde ilerleyeceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının bu kişi yüzünden gün geçtikçe daha artacağına, büyük maddi zararlara uğrayacağına ve sevdiği kişileri kaybetme pahasına da olsa bazı sorunlar yüzünden çeşitli tartışmalara gireceğine, arzuların gerçekleşeceğine işaret eder.

Rüyada gerçekten tükürmek ev veya arsa almak için girişimlerde bulunulacağına, ağlayıp sızlayacak kadar acizlik içinde olmaya izin vermeyeceğine ve hep çaba gösteren kimse olacağına, bilgi sahibi olunmayan bir işi çabucak kavrayarak hemen kendisini gösterecek olan rüya sahibinin alkışlanacak işler yapacağına işarettir.

Rüyada ağız dolusu kan tükürmek kötü günlerde elini kolunu bağlayıp, ağlayıp sızlayacak kadar acizlik içinde olmaya izin vermeyeceğine, girilecek olan işlerde çok saygın kişiler ile çalışılacağına, yeni bir ortaklık kurulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kocanın yüzüne tükürmek uzun zamandan beri üzerinde düşündüğü bir işten ötürü hayırlı kişiler ile irtibat kuracağına, aile içinde de mutluluğunun ve huzurunun artmasına vesile olacağına, ortaklık kurulan bir işte ihanet görüleceğine inanılır.

Rüyada yere tükürmek tanınmayan biri ile tartışılıyorsa da beklenmedik bir şansa sahip olunacağına, kişinin kendisi için iyi dileklerle girdiği işlerin kendisine kar getirmesine sadece sayılı günlerin kalmış olacağına, sıkıntılı ve sorunlu olaylar ile karşılaşacağına, her geçen gün işlerinde daha üzüntü çekeceğine işaret eder.

Rüyada ağızdan kan tükürmek sıkıntılardan, sorunlardan, gürültüden ve patırtıdan uzak yaşayacağına, elini attığı her işten muvaffak olacağına ve kafasına koyduğu her amacı gerçekleştireceğine, birçok soruna çözüm olacak bir karar verileceğine, uzun zaman olumlu haber beklediği bir yerden olumsuz ve kötü bir cevap alacağına işaret eder.

Rüyada ağzındaki yemeği tükürmek kabullenemeyeceği durumlara düşeceğine, epey bir kazanç getireceğine ve bereketli olacağına, dinamik olacağına ve hayatının da uzun süreceğine işarettir.

Rüyada bardağa tükürmek gelişeceğine, uzun süren çalışmalar sonunda yıpranmış olan sinirlerin düzeltilmesi için tatile çıkılacağına, zorlukların kolayca aşılacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments