Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kum tükürmek

Rüyada kum tükürmek

Rüyada kum tükürmek sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde biteceğine, başarılar yaşanacak ve büyük atılımlar yapılacak bir işe girileceğine ve uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar rahatlık yaşanacağına, umutsuz olacağına, büyük miktarda kazanç elde edileceğine, gözünü bürüyen mal hırsı nedeniyle çok yanlış yollara gireceğine ve belalı kişilerle iş birliği yapacağına, sağlık sorunları ile uğraşılan bir dönemin sona ereceğine, ardından dikkatli bir şekilde davranılacağına, aile içinde sürekli tartışmaların ve kavgaların baş göstereceğine, sosyal hayat içerisinde istenmeyen olayların ortaya çıkacağına, bağışıklığın zayıflamasından ötürü sağlık sorunları yaşanacağına işarettir.

Rüyada kum tükürmek gördüyseniz:

  • Aktif olmanız gerekiyor.

Rüyada ağzından kum tükürmek pek çok kişinin hayatını kurtaracağına ve sayısız hayır işleyeceğine, çok büyük başarılar ve yüklü miktarda kazanç ele edeceğine, tartışmaların sonlandırılacağına delalet eder.

Rüyada kum tükürmek başarısının ve kazancının önündeki engellerin kalkacağına, ticaretinin açılacağına ve böylece hayatının düzene gireceğine, çok büyük bir işin başına getirilmeye, herkes tarafından konuşulan biri olunacağına, hayallerin gerçekleşeceğine tabir olunur.

Rüyada annenin yüzüne tükürmek anne babanın üzüntü duyacağına, sorunların ve tartışmaların büyüyeceğine, adını ve markasını daha geniş bir alanda duyuracağına, çok büyük ve kaçınılmaz bazı sorunlar ile yüz yüze geleceğine, bu yüzden çok zor zamanlar geçireceğine, rüya sahibinin yaptığı bir işten ya da kazandığı bir başarıdan ötürü çok büyük ve kötü bir durumla karşılaşacağına tabir olunur.

Rüyada yatağa tükürmek bir birlikteliğin sona ereceğine, el üstünde tutulan birisiyken kıymetin yitirileceğine, haksızlığa uğranacağına, elindeki malların bir hiç uğruna satılacağına ve maddi zorluklar yaşaması yüzünden aile saadetine de gölge düşeceğine, huzur ve mutluluk verici şeyler yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada birinin kan tükürdüğünü görmek bunun için gereken tüm imkânları elde edeceğine, rüya sahibinden öğrendiklerini ona karşı koz olarak kullanacağına, yaşayacağı tatsız ama önemsiz bir olayla karşı karşıya kalacağına işaret eder.

Rüyada başkasının tükürdüğünü görmek çok zor durumlara düşeceklerine, aile hayatlarını bozulacağına, çok sorunlu bir durumun ortadan kaldırılacağına, bir organizasyona katılacağına, dostları, arkadaşları ve sevdikleri ile bir araya geleceğine işarettir.

Rüyada iğne tükürmek yakın zamanda hayır, nimet ve berekete ereceğine, iş hayatında daha önce hayal edemediği kadar iyi bir kariyere sahip olacağına, zarar edilecek bir durumdan sevilen bazı kişilerin araya girmesi ile kurtuluşa erileceğine ve huzur bulunacağına alamet eder.

Rüyada katran tükürmek başarıların ardının arkasının kesilmeyeceğine sıkıntıların ve zorlukların yakın zaman içinde sona ereceğine ve sevilen kişilerle çok büyük mutluluklar yaşanacağına, hiçbir sorun yaşamayacağına, sorunlarının azalacağına, yatırılmış olan tüm parasının kar edeceğine, emeklerin karşılığında hak edilen noktaya gelineceğine, hedeflerin gerçekleştirileceğine, maddi anlamda refahın yerinde olacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments