Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sigarayı yere atmak

Rüyada sigarayı yere atmak

Rüyada sigarayı yere atmak sermayesini riske etmeyeceğine, bir sebeple hem aile bireyleri ile hem iş arkadaşları ile ters düşüleceğine ve  düşünmeden söylenecek bazı sözler yüzünden büyük bir kırgınlığa ve üzgünlüğe sebep olunacağına, şimdiye kadar hiç olmadığı kadar iyi gelişmeler göstereceğine, kişinin eline daha fazla gelir geçeceğine, mutluluğa ve neşeye, işinin yoluna gireceğine, rahata erileceğine, bereketin ve verimin geleceğine yorulur.

Rüyada sigarayı yere atmak gördüyseniz:

  • Ani gelişmeler veya ortaya çıkan bilgiler konuya müdahale etmenizi gerektiriyor olabilir.

Rüyada yere sigara atmak aile bireyleri arasında çok büyük ve hayırlı bir bağın kurulacağına, hayatındaki engellerin ve aksiliklerin de ortadan kalkacağına, çok büyük kazançlar ve kısmetler elde edileceğine delalettir.

Rüyada sigarayı yere atmak geçmişte yaşadığı bir olaydan ötürü hayatında kötü ve zor bir dönem geçireceğine, elinde bulunan bazı işleri kendisini çekemeyen kişilerin alacağına, hiç istemediği olaylar ile karşılaşacağına, iş alanında programsız çalışmanın ve planlara uymamanın neticesinde itibarın zedeleneceği durumlar içine girileceğine işarettir.

Rüyada sigara içip atmak gerek kısa gerek uzun vadede çok iyi işler yapılacağına ve aile bireylerinin birlikte hareket etmesi sayesinde güzel günler göreceğine, uzun vadede yarar sağlayacak bir işe gireceğine, manevi olarak rahat edeceği kadar maddi olarak da yükseleceğine rivayet eder.

Rüyada sigara izmariti atmak eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde kullanacağına, yaptığı işin kalitesi sayesinde herkesin rağbet ettiği ve işini yaptırmak isteyen kimse konumuna geleceğine, mutluluk dolu bir hayata sahip olacağına alamet eder.

Rüyada sigara paketini atmak endişe ettiği konularda olumlu ya da olumsuz bir adım atacağına, maddi ve manevi olarak çeşitli sorunlar ile karşılaşacağına ve rahatsız olacağı bir ortama gireceğine, rızkındaki artış sayesinde hem evini daha iyi geçindireceğine, helal kazanç elde edileceğine, bol nimete kavuşulacağına tabir olunur.

Rüyada sigara kırıp atmak olumlu ve hayırlı gelişmelerle karşılaşacağına, sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine ve hiç beklenmeyen bir anda çok daha iyi işler gerçekleştirmek için gereken bir şeye sahip olunacağına, itibar kazanacağına, zenginlik elde edeceğine inanılır.

Rüyada yere ekmek atmak rızkının genişleyeceğine, elinin bollaşacağına, zenginliğe kavuşulacağına ve gayrimenkul işine girileceğine, kısa bir zaman içinde çok zahmet çekmeden bütün hayallerine kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada tesbihi yere atmak kişinin hayatında amaçları doğrultusunda ve doğru bir şekilde ilerleyeceğine, endişe duyulan konularda büyük başarılar elde edileceğine ve sorunların deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi çözüme kavuşturulacağına, zararların yakında telafi edileceğine, aile hayatında birlik ve beraberlik içinde olunacağına delalet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için Paylaş

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments