Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yere ekmek atmak

Rüyada yere ekmek atmak

Rüyada yere ekmek atmak aile bireyleri arasında tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, hem aşk hayatının hem de ticaret hayatının yolunda gideceğine, huzurunun ve mutluluğunun da baki kalacağına, deyim yerindeyse rüyayı gören kişinin, eteklerini zil çaldıracak güzel bir olayın yaşanacağına, istenmeyen olayların olacağına, büyük tatsızlıklar ile karşılaşılacağına, hayat içerisinde kırılgan bir duruma gelineceğine, yasa dışı yollara meyli olması nedeniyle kendisi dışında sevdiklerinin hayatına da sıkıntı vereceğine, borçları varsa ödeyeceğine ve aynı zamanda uzun bir ömre sahip olunacağına, en yüksek makama ulaşarak itibar sahibi olacağına ve kazancının da hiç eksilmeyeceğine, uzun zamandan beri hayali kurulan bir şeye aile bireylerinin vereceği destek sayesinde kavuşulacağına rivayet eder.

Rüyada yere ekmek atmak gördüyseniz:

  • Astrolojik oluşumlar size birçok konuda iyimserlik, aktivite verip, neşe getiriyorlar.

Rüyada yere ekmek atmak uzun zamandan beri hayal edilen herşeye çok büyük zahmetler çekmeden ve sorun yaşamadan kavuşulacağına, halsizleşeceğine, işlerini yoluna sokacağına ve çok mutlu ve huzurlu olacağı bir döneme gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ekmeği yere atmak içinde bulunduğu sıkıntılı durumlardan tamamen kurtulacağına, şansının ve kısmetinin önündeki engellerin kalkacağına, yazgısının güzelleşeceğine, yapılan atılımların rahat bir hayatın kapısını açacağına rivayet eder.

Rüyada yere sigara atmak kendi ailesi ile de arasının açılacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların bertaraf edileceğine, kazancın yapılacak tercihler sayesinde iki katına çıkacağına, inanç konusundaki eksiklikleri çevresindeki bilgili ve ilim sahibi kimselerden öğrenerek daha da iyi bir insan olmak isteyeceğine işaret eder.

Rüyada anahtarı yere atmak sağlıkla ilgili sorunların çözüm bulacağına, hiçbir zaman parasız pulsuz kalmayacağına, büyük bir zenginliğin kapısının açılacağına alamet eder.

Rüyada yere çöp atmak neşeli ve sağlıklı bir hayat geçireceğine, her türlü zorluğu aşmaya ve her türlü acıya katlanmaya gücü olacağına, hayallerinin ve isteklerinin gerçekleşeceğine, kazancının artacağına, huzur, bolluk ve bereket geçireceğine işarettir.

Rüyada yere bozuk para atmak rakiplerin kendi kurdukları tuzaklara düşeceklerine, eğitim hayatındaki engellerin birer birer aşılacağına, kurulan dostlukların yaşanan olaylarla daha da perçinleneceğine, yakın bir akrabanın vefatıyla miras sahibi olunacağına, aile bireylerinin de çok sevineceğine, aile hayatında yaşanan tatsız durumların sona ereceğine ve çok büyük bit huzur ve mutluluk duyulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kuranı yere atmak özgürlüklerine sahip çıkan rüya sahibinin gelecekte daha başarılı biri haline geleceğine, elindeki imkânların çok daha iyi bir hal alacağına, sevdiği kişiler ile kazançlı bir işe gireceğine, kazancının hiç beklemediği bir miktarda artacağına işaret etmektedir.

Rüyada yüzüğü yere atmak istenmeyen bir işte çalışmak zorunda kalınacağına, bir sebeple doğru yoldan sapacağına, ettiği duaların Allah katında karşılık bulacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments