Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada masa örtüsü sermek

Rüyada masa örtüsü sermek

Rüyada masa örtüsü sermek huzurunu da kaçıracak hiçbir önemli sorun ve kötü olayla karşılaşmayacağına, yakın bir zaman içinde bir bebek sahibi olunacağına, alın terinin ve tükettiği nefesin kazandıklarına değeceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine büyük kazançlar elde edeceğine, bol nimete kavuşacağına, yeni işler konusunda büyük adımlar atılacağına, sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine, kötü günlerinin biteceğine ve güzel günler yaşayacağına, daha önce hiç tatmadığı mutluluklar tadacağına alamet eder.

Rüyada masa örtüsü sermek gördüyseniz:

  • Zor kararlar almak zorunda olmanız sizi uykusuz bırakabilir.

Rüyada masaya örtü sermek bunun da işine dört elle sarılmasına vesile olacağına ve kişinin kariyerinin zirvesine yükseleceğine, insanların hayır dualarını alacağına, sorunlarını kısa bir zaman içinde hislerini kullanarak ortadan kaldıracağına rivayet eder.

Rüyada masa örtüsü sermek hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, ev sahibi olunacağına, çok büyük ve akıllıca atılımlar gerçekleştireceğine ve çok uzun bir zamandan beri hayalini kurduğu şeyleri gerçekleştirme fırsatı yakalayacağına, düşmanlarını çatlatacak kadar mutlu olacağına, kazancının eksilmeyeceğine delalet eder.

Rüyada yatak örtüsü sermek atılan adımların da son derece isabetli ve doğru olacağına, yeni bir araca sahip olunacağına, kişinin olayların farkına vararak yaptığı hataları göreceğine alamet olan rüya, ruhsal olarak da bir uyanış hali içinde olunacağına işaret eder.

Rüyada yere beyaz örtü sermek kişinin altından kalkamayacağı sorunlar yaşamayacağına, rakipler tarafından kötü durumlara düşürülmeye çalışılacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar getireceğine, başarıya giden yollarına da hiçbir zaman engel çıkmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada yeşil örtü sermek kıskanan kişiler tarafından ortaya çıkarılan kötü sürprizleri kendi bilek gücü ile yeneceğine ve korkusuzca işinin başında duracağına, daha fazla rızık elde edileceğine, zor bir işin bir türlü sona erdirilemeyeceğine, iş konusunda bir türlü iyi bir noktaya gelinemeyeceğine ve hayallere ulaşmak için gereken motivasyonun sağlanamayacağına tabir olunur.

Rüyada beyaz örtü sermek sorunlu geçen bir dönemin sona ereceğine, yapılan hataların tekrarlanmayacağına, işsizin iş bulacağına, hastalıklarla boğuşmak zorunda kalacağına, eline geçen fırsatları bir türlü doğru ve hayırlı bir şekilde değerlendiremeyeceğine inanılır.

Rüyada yere örtü sermek sıkıntıların sona ereceğine ve kazancın katbekat arttırılacağına, malının ve parasının ziyan olacağına, çok rahat bir nefes alacağına tabir olunur.

Rüyada yeşil masa örtü görmek böylece ömür boyu sürecek bir zenginliği yaşama şansına nail olacağına, girdiği işlerde hayal kırıklığı yaşamayacağına bilakis rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine, gönlünün ferahlayacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments