Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yatak örtüsü sermek

Rüyada yatak örtüsü sermek

Rüyada yatak örtüsü sermek uzun zamandan beri içinde bulunduğu parasal krizden alacağı destek sayesinde çok kısa bir zaman içinde kurtulacağına, sosyal hayatında tanışacağı çok hayırlı bir kısmet ile güzel bir ilişkiye başlanacağına ve çok mutlu hayat sürüleceğine, içinde bulunduğu bu durumdan kurtulmak için çözüm yolu arasa da bulamayacağına, sevdiği ve çok istediği bir projeyi hayat geçirerek etrafındaki herkesin dikkatini çekeceğine, ibadete ağırlık verileceğine, kısmetlerin günden güne artacağına, rızkın çoğalacağına, işleri baltalamak ve kazanılan başarıları kötülemek isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve zararların telafi edileceğine, dertlerinin dermanına kavuşacağına, uzun zamandan beri hayali kurulan ve çok kazanç getirecek olan bir projenin zararlı bir şekilde biteceğine, kendisini bir sorunlar yumağı içinde bulabileceğine ve çok büyük umutlar ile girdiği bir işten büyük zararla çıkacağına alamet eder.

Rüyada yatak örtüsü sermek gördüyseniz:

  • Belli konularda yanlış bir imaj çizebilir ya da yanlış anlaşılabilirsiniz.

Rüyada yatak örtüsü sermek çevresinin genişleyeceğine, etrafında hayırlı ve vefalı kişiler olacağına, böylece kıt kanaat yaşamak zorunda olmaktan da kurtulacağına, işlerinde kısa bir süre içinde çok büyük kazanç sağlayacağına işarettir.

Rüyada yeşil örtü sermek aşkının da kalıcı olacağına, yüklü miktarda bir para yardımı alınacağına, her türlü zayıflığından, kompleksinden ve egosundan kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada masa örtüsü sermek karşısına çıkan her şansı ve kısmeti değerlendireceğine, maddi ve manevi olarak büyük gelişmeler yaşanacağına, kişinin merhameti sayesinde her canlıya ihtimam göstereceğine ve hayvanlara da, kimsesiz, ihtiyaç sahibi insanlara da aynı merhametle yaklaşıp, yardım edeceğine yorulur.

Rüyada beyaz örtü sermek endişe ettiği işlerin son bulacağına, problemlerinin çözüleceğine, hayatına huzurun ve mutluluğun daim olacağına, birçok çalışmaya ve projeye girileceğine işarettir.

Rüyada yere örtü sermek deyim yerindeyse rüyayı gören kişinin, eteklerini zil çaldıracak güzel bir olayın yaşanacağına, aile bireyleri ile yapılan bir ortaklıkla birlikte iş hayatına adım atılacağına ve yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, çok güzel gelişmeler yaşanacağına, sıkıntılı geçen ve zarar edilen bir dönemin biteceğine ve bu sayede sorunların ortadan kalkıp yerini çok başarılı çalışmalara bırakacağına alamet etmektedir.

Rüyada masaya örtü sermek atılımlarının ve girişimlerinin kendisine hayır getirmeyeceğine, sık sık alışverişe gidebileceğine, hayal ettiğinden daha iyi bir hayata kavuşarak maddi, manevi mutluluğu tadacağına tabir olunur.

Rüyada yere beyaz örtü sermek ailesi ile arasındaki sorunları düzelteceğine, üst bir mevkiye ve zenginliğe götüreceğine, çok sevinçli ve huzurlu günler görüleceğine işaret eder.

Rüyada yatağa beyaz çarşaf sermek karşılaşılan kötü olaylardan ötürü istenmeyen durumlara düşüleceğine, hayırlı olarak başlayan bir çalışmanın kötü bir şekilde ve geride yüklü miktarda borç bırakarak biteceğine, işlerin eskisinden çok daha iyi olacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments