Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada masaya örtü sermek

Rüyada masaya örtü sermek

Rüyada masaya örtü sermek tatsızlık olacağına, patron koltuğuna yükseleceğine, hayatı boyunca kimseye muhtaç olmayacağına, güç ve kudret kazanacağına, iş hayatında da keza aynı başarıyı devam ettireceğine, kazanılan başarılar sayesinde üst bir mevkiye terfi edileceğine, tüm hayatına titiz şekilde özen göstereceğine, sırlarını kimseyle paylaşmadan, açık vermeden, şartlar ne olursa olsun her şekilde dik duracağına, yüzlerinin gülmesini sağlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada masaya örtü sermek gördüyseniz:

  • Üzerinizdeki yükleri çevrenize dağıtmaktan kaçınmanızda fayda var.

Rüyada masa örtüsü sermek huzurlu ve güzel bir hayata merhaba diyeceğine, birçok insan için ekmek kapısı olacak bir işe girmeye, hayra ve esenliğe rivayet eder.

Rüyada masaya örtü sermek maddi olarak çok büyük zorluklarla karşılaşacağına, ayaklarını yerden kesecek kadar büyük bir mutluluk duyacağına ve hayatını değiştirecek bazı kararlar vererek kendisini geleceğe taşıyacak çalışmalara gireceğine, sanat alanında veya politikada uzman bir kişi olarak, toplumun geniş kitlelerinde takdir edilen işler yapılacağına delalettir.

Rüyada yatak örtüsü sermek bir hatadan yahut günahtan pişman olmaya, umutlarının kendisine hayır getireceğine, heveslendiği işlerden Allah’ın izni ile kar elde etmeyi başaracağına, yakın bir arkadaşın başının sıkışması üzerine yardımına koşulacağına yorulur.

Rüyada beyaz örtü sermek yaşansa bile çok kısa süre içinde ve sıkıntı çkmeden çözüleceğine, adını herkese duyuracağına, geçim sıkıntısına katlanmak zorunda kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada yeşil örtü sermek üst düzey çalışmalara imza atılacağına, iş hayatında büyük bir terfi alınacağına, huzursuz geçen günlerin biteceğine, sevineceğine, adeta havalara uçacağına, gelecekle ilgili korkularının, kaygılarının, karamsarlığının, umutsuzluğunun ortadan kalkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yere beyaz örtü sermek istemeden bazı sorunlara ve sıkıntılara sebep olacağına, çözüm yolları bulamayacağına, gözünün başka kimseyi görmeyeceğine işaret eder.

Rüyada yere örtü sermek korkularından, ağrı ve sancılarından kurtulacağına, huzurunun ve rahatının ömür boyu süreceğine, yoksulluk günlerinin artık arkada kalacağına, çok güzel şeyler ile karşılaşıp yeni yerlere gidip yeni işlere gireceğine ve çok daha huzurlu bir insan olacağına yorulmaktadır.

Rüyada kırmızı masa örtüsü görmek kendini eli kolu bağlı hissedeceğine, maddi imkânlarının artacağına, eline geçecek zenginlik sayesinde rahatının, konforunun ve neşesinin de yerine geleceğine, işlerin aksamaması için bazı adımlar atılacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments