Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin yere düştüğünü görmek

Rüyada birinin yere düştüğünü görmek

Rüyada birinin yere düştüğünü görmek kişinin hayatını sürdürürken zorlanmayacağına ve geçim sıkıntısı çekmeyeceğine, farklı şekillerde gelir elde edeceğine ve zenginliği bulacağına, tekin olmayan yollara parasını ve malını harcayacağına, aradığı huzuru ve mutluluğu yaşayacağına, araba ya da tarla gibi bir yatırım yapacağına, neredeyse herkes tarafından yalnız bırakılacağına, kişinin günahlarına tövbe etmesi, geçiminin güçleşeceğine delalet eder.

Rüyada birinin yere düştüğünü gördüyseniz:

  • Karşınızdaki kimse sizden daha avantajlı durumda olsa da kazanan siz olacaksınız.

Rüyada arkadaşının yere düştüğünü görmek kazançlı bir ortaklığın bozulacağına, sevilen bir işe ortak olunacağına, mutluluğun ve huzurun gün geçtikçe artacağına, iş dünyasında çok sağlam ve sarsılmaz bir mevki edinileceğine işaret eder.

Rüyada yumurtayı yere düşürmek keyfinin, ağız tadının ve sıhhatinin de yerinde kalacağına, sıkıntıların ve sorunların kolay bir şekilde çözüleceğine, atılan bütün adımların ve yapılan tüm projelerin çok kazanç ve başarı getireceğine, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına, maddi durumlarının da her zaman iyi olacağına yorulmaktadır.

Rüyada babasının yere düştüğünü görmek hiçbir isteğinin yarıda kalmayacağına, arka arkaya pek çok iş teklifi geleceğine, iş hayatında yeni çalışmalar ve atılımlar yapılacağına işarettir.

Rüyada eti yere düşürmek işlerini çok iyi bir şekilde idare edeceğine, bol kazançlı günler geçireceğine, istediği ve gerçekleştirmek için zaman kolladığı şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine ve çok büyük mutluluk duyacağına, zinaya ve yasak olana uzak duracağına, sıkıntı yükleneceğine rivayet eder.

Rüyada yere düşen birini görmek çok büyük ve güzel çalışmalara imza atılacağına, yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, fırsat ve kazanç kapılarının artacağına, çok güzel ve hayırlı bir şekilde sorunun ortadan kaldırılması ile iş yerinde büyük bir ferahlık ve mutluluk yaşanacağına ve çok güzel ve huzurlu günlerin görüleceğine tabir olunur.

Rüyada çocuğun yere düştüğünü görmek sevdikleri ile çok güzel bir hayat yaşayacağına, iş hayatında girdiği her işte büyük kazanç elde edeceğine, elde bulunan imkânların değerlendirilmesi sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, çok büyük problemler ve üzüntüler yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada yere para düşürmek sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, alınan onca önleme ve verilen onca çabaya rağmen çok zor durumlara düşüleceğine, uzun süreden beri birlikte olduğu bir kişiden ayrılacağına ve ruhsal ve parasal olarak hiç beklemediği bir duruma düşeceğine delalet eder.

Rüyada yere düşen bebek görmek işlerinin gelişme göstereceğine, kişinin hayallerinin ve dileklerinin gerçekleşeceğine, muradına ereceğine, sevdiğine kavuşacağına, yaptığı çalışmaların heba olacağına, kardeşlerinden biri ile arasının açılacağına, uzun uğraşlar sonucu biriktirdiği zenginliği yitireceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments