Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kalemi yere düşürmek

Rüyada kalemi yere düşürmek

Rüyada kalemi yere düşürmek çok güzel ve yüksek kazançlı işlere imza atacağına, eş, dost ya da akrabalarından maddi ve manevi anlamda büyük yardım alacağına, yaşayacağı bir gönül ilişkisi ile hayatının daha da güzelleşeceğine, işlerinin çok iyi olacağına, sorunların teker teker çözüme kavuşacağına, işlerin yoluna gireceğine, gelecek zamanlarda aynı durumlar ile karşılaşmamak için bazı planlar ve programlar yapılıp önlem alınacağına, geçim derdi çekeceğine ve maddi anlamda ciddi bir güç kaybı yaşayacağına, yeteneklerinin ve becerilerinin karşılığını bulacağına, öz güveninin yerine geleceğine, işle ilgili olarak zaman zaman sıkıntı çekse de bunları yakında atlatacağına, aile hayatında bir sıkıntı varsa düzeleceğine işarettir.

Rüyada kalemi yere düşürmek gördüyseniz:

  • Dönüm noktasında olabilirsiniz.

Rüyada kalemi yere düşürmek kendisini çok iyi tanıtarak ve yeteneklerini ortaya dökerek dikkat çekeceğine ve çok büyük bir firmadan iş teklifi alacağına, büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, zor durumda kalınan bir dönemin bu sayede son bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada elinden kalem düşürmek daha sonra bu kişiden birkaç kez özür dileneceğine, bu kişinin kabul etmeyeceğine ancak daha sonra özürlerin ardından her şeyin düzeleceğine ve aranın yine eskisi gibi olacağına, atacağı hayırlı adımlar ve vereceği kararlar sayesinde çok mutlu ve güzel günler göreceğine, aile hayatı içinde büyük mutluluklar yaşayacağına, büyük parasal sorunların ve tartışmaların yaşanacağına işaret eder.

Rüyada kalem düşürmek bunun rahatlığını ve huzurunu yaşayacağına, hayırlı ameller işleyerek her geçen gün sevaplarına bir yenisini katacağına, mesleğindeki verimliliğinin artacağına bu sayede elinin bollaşacağına, imkanlarının genişleyeceğine işaret eder.

Rüyada kalemi düşürmek özür dilemek yerine durumu daha da vahim hale getireceğine, kazanılan başarılar sayesinde ele geçen kazançlar sayesinde geçim derdinin hiç olmayacağına, zor durumların biteceğine, kendi çok iyi hissedeceğine ve önünü görür olmaya başlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada ayın yere düştüğünü görmek makam sahibi olacağına, yükseleceğine, işlerini büyütme imkânı elde edeceğine, sahip olduklarının üzerine ekleyeceğine ve rahat bir hayata kavuşacağına, kızgınlık duyulan bir konuda sakin bir karar verileceğine işaret eder.

Rüyada bebeğin yere düştüğünü görmek makbul olmayan işler yapacağına, kulağa gelen bu sözler nedeniyle kısa süreli üzüntü çekileceğine, konu komşudan, akrabadan, arkadaştan ya da eş dosttan medet umacağına ve bu konuda elinin boş dönmeyeceğine işaret eder.

Rüyada kuranın yere düştüğünü görmek çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok daha rahat bir hayata kavuşup daha güzel ve sağlıklı bir eve çıkacağına, uğranılan zararların hızlı bir şekilde telafi edileceğine, çok büyük zorluklar çekeceğine, işlerinde çok sıkıntı yaşayacağına işaret eder.

Rüyada yere düşen uçak görmek dine ve Allah’a yakınlaşacağına, haktan gelen her türlü sıkıntıya ve zorluğa göğüs germeyi de bileceğine, ne yaşarsa yaşasın dimdik ayakta kalmayı başaracağına, aile hayatında çok güzel bir birlikteliğe yelken açılacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments