Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada güneşin yere düştügünü görmek

Rüyada güneşin yere düştügünü görmek

Rüyada güneşin yere düştügünü görmek ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde çok aranan ve dikkat çeken bir kişi olacağına, çok rahat bir döneme gireceğine, Allah’ın hoşuna giden, güzel ameller işleyeceğine, içine düştüğü sıkıntılardan kurtulmak için çok büyük bir destek alacağına, sorunlarının yakın bir zaman içinde sona ereceğine, ancak yılmayacağına, çok büyük çaba sarfedeceğine, yeni kararlar alarak yaşamına yeni bir yön vereceğine, bu sayede mutluluğu ve başarıyı yakalayacağına, sevdiği birçok şeye kısa süre içinde kavuşacağına, huzurlu bir yaşantıya başlanacağına işarettir.

Rüyada güneşin yere düştügünü gördüyseniz:

  • Bazı konulardaki pozisyonunuzu netleştirme veya herkesin duymasını sağlama eğiliminiz yüksek ya da aile üyelerinizden bazılarına nasıl ilerlemesi gerektiği konusunda tavsiyelerde bulunmak istiyor olabilirsiniz.

Rüyada güneşin yere düştügünü görmek çok hayırlı ve iyi mevkilere geleceğine, kendisini çok daha rahat bir dönemde bulacağına, kuruntularından ve kafa karışıklığından kurtulacağına rahat edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada güneşin yere indiğini görmek işlerin ters gideceğine ve çok büyük sorunlar yaşanacağına, zorlukların ve engellerin aşılacağına, kendi zevkine uygun bir ev döşeyip işlerini bu mekânda ortaya konacağına, büyük çalışmalar gerçekleştireceğine işaret etmektedir.

Rüyada güneşin suya düştüğünü görmek eğitim hayatına bırakılan yerden devam edileceğine, yaşadığı kötü olaylar yüzünden ruhunda oluşan yaraları sarmak için çok büyük bir çaba sarfedeceğine, hayırlı bir kısmet ile tanışıp üzüntülü ve sorunlu ruh halinden kurtulup yine gülmeye ve eğlenmeye başlayacağına, geçim derdi çekmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada güneşin düştüğünü görmek kişinin ailesine karşı haksız bir tutum içinde olması yüzünden anne babası ile de arasının açılacağına, hayatında meydana gelecek güzel gelişmeler sayesinde huzurunun ve neşesinin de yerine geleceğine, kendi imkânları ile gerçekleştireceği bazı çalışmalara girişeceğine ve bu çalışmalar ile çok yakın bir zaman içinde rahat bir nefes alacağına yorulur.

Rüyada yere düştüğünü görmek her gün yeni sorunların karşısına çıkacağına, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına, sinirlenmesine ve gözyaşı dökmesine neden olacağına tabir olunur.

Rüyada kuranı yere düşürmek gireceği bir ortaklıkta çok büyük bir sorunla karşılaşacağına, sevdiği bazı kişiler ile çok rahat edeceği ve büyük kazanç elde edeceği bir işe gireceğine, herhangi bir rahatsızlık yaşamayacağına, bir sebeple çok büyük bir yıkıma uğrayacağına yorulur.

Rüyada yere düşürülmek iş hayatında maddi zarara uğranacağına, uzun bir zamandan beri çektiği sıkıntıların yakında biteceğine, yaşam standartlarının yükseleceğine, rahata, lükse ve konfora kavuşacağına delalet eder.

Rüyada yere düşüp kalkmak çok güzel ve mutlu günlerin yakında görüleceğine, hayırlı kısmetler ile tanışıp gönül işlerine devam edileceğine, tüm sorunların bu sayede teker teker sona ereceğine, haneyi bolluk ve bereketin kaplayacağına, onunla ne kadar dost olmaya çalışsa da, aynı karşılığı alamayacağına ve artık bu durumu zorlamaktan vazgeçeceğine, özgüveninin bitme noktasına geleceğine, sevdiği kişilerden büyük ihanetler göreceğine ve bu olayların yanında bir de hastalık yaşayacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments