Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yere ekmek düşürmek

Rüyada yere ekmek düşürmek

Rüyada yere ekmek düşürmek hayırlı ve yüksek mevkiye sahip olunacağına ve büyük zaferler kazanılacağına, emeklerin karşılığında hak edilen noktaya gelineceğine, arzuların gerçekleşeceğine, daha keyifli hale geleceğine ve nasibinin de artacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve daha sonra zor durumda kalmış olan çok sevdiği ve değer verdiği bir arkadaşına maddi olarak yardımda bulunacağına, kardeşler arasına kara kedi gireceğine, yeni yerler göreceğine, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, yeni bir eve taşınılacağına, kendini dünya yaşantısına fazlaca kaptıracağına ve günah işlemekten çekinmeyeceğine işarettir.

Rüyada yere ekmek düşürmek gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin sizi tam olarak anladığını düşünerek yapacağınız anlaşmalarda sıkıntı yaşanabilir.

Rüyada ekmeği yere düşürmek çok büyük hayalleri olduğuna, bu hayalleri gerçekleştirmek için çok büyük çaba göstereceğine, bu sayede sorunlarından kurtulacağına, kaybedilen malların ya da paranın yakın zamanda tekrar kazanılacağına, elinin sıcak sudan soğuk suya değmeyeceğine inanılır.

Rüyada yere ekmek düşürmek hayallerindeki insanla karşılaşacağına, zinde kalacağına, iş hayatında çok büyük darbeler alınacağına inanılır.

Rüyada düşerken bir yere tutunmak zararlı kişiler yüzünden büyük sıkıntılar çekileceğine, iş dünyasındaki prestijli durumun ortadan kalkacağına, başka insanlar ile arasındaki anlaşmazlıkları düzelteceğine, gelecek günlerde yeni gelir kapılarınızın açılacağına delalet eder.

Rüyada bebeğini yere düşürmek yeni bir adım atılacağına, yaptığı işten ve attığı adımlardan pişman olacağına, girilen işlerden büyük zarar edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada yumurtayı yere düşürmek zaferler kazanacağına, duygusal ve güzel zamanlar yaşayacağına, büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına ve kendisini büyük bir üzüntüye karışmış olarak göreceğine tabir olunur.

Rüyada ayın yere düştüğünü görmek güzel, iyi ve hayırlı günlere kavuşacağına, ailesinin kararları ile yaşamak zorunda kalacağına ve bu durumun kendisine büyük bir mutsuzluk getireceğine, hayatında beklenmedik ama çok güzel gelişmeler yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada yüzüğü yere düşürmek öğrenci ise sınavlarda üstün bir muvaffakiyete, çalışan bir kimse için iş yerinde terfi edeceğine, kendisi hakkında olumsuz fikirleri olan insanların fikirlerini baştan sona değiştireceğine ve çok büyük bir rahatlama yaşayacağına, amaçlarına nail olmayı başaramayacağına delalet eder.

Rüyada arkadaşının yere düştüğünü görmek sıkıntıların kaynağına inilip kısa sürede ortadan kaldırılacağına, çok seveceği bir kişi ile karşılaşacağına, sorunlarına çözüm bulacağına ve kendisini çok kötü hissettiği bir dönemin biteceğine, kendisini üzen kişileri hayatından çıkartacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments