Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yere döşek sermek

Rüyada yere döşek sermek

Rüyada yere döşek sermek lüksünün, rahatının ve konforunu da yerinde olacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zamanda kurtulup ferahlığa çıkacağına, yaşamın tadını doyasıya çıkaracak mali imkana da sahip olacağına, büyük adımların atılıp çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, işlerin her daim hayırlı bir şekilde yürüyeceğine, manen çok huzurlu ve mutlu olunacağına, özellikle ailesi, iş ve sağlığı ile ilgili koşulları yeniden düzenleyeceğine, beklenmedik kimselerden duyulacak kötü sözler yüzünden moral bozukluğu yaşanacağına ve sosyal açıdan da içine kapanık bir döneme girileceğine, kendini yiyip bitireceğine rivayet eder.

Rüyada yere döşek sermek gördüyseniz:

  • Karşılaşabileceğini olumsuzlukların karşı cins ilişkilerineze ya da ailenizle olan kontaklarına yansıması da olasıdır.

Rüyada yere döşek sermek başkasının sigarasını yakmak ise, maddi ve manevi olarak sürekli birilerinin yardımına ihtiyaç duyan biri olacağına, anne ve baba için çok güzel bir sürpriz gerçekleştirileceğine, işlerin bir düzene oturtulduktan sonra kalben rahat olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada yer döşeğinde yatmak mutluluğunu da kendi sevinci ve mutluluğu bileceğine, iş konusunda daha sakin hareket edileceğine, kişinin daha çok para kazanmaya başlayacağına, yeni iş alımı konusunda sıkıntılar yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada yer döşeği görmek yakın bir zaman içinde çalışma hayatı ile ilgili çok büyük adımlar atacağına, iş hayatının düzeleceğine, aile bireylerine yaşadıkları sorunların çözümü konusunda yardım edileceğine ve zararlı durumların ortadan kaldırılacağına, birçok insanla çok uzun süreli tartışmalar yaşayacağına delalet eder.

Rüyada yere örtü sermek çok mutlu bir hayat yaşayacağına ve çok büyük bir bolluk ve bereket içinde yaşayıp rahat ereceğine, sevdikleri, özledikleri ve ayrı kaldıkları ile kavuşacağına, hasret gidereceğine, rakiplerini ve düşmanlarını alt edeceğine, işinde tek adam (kadın) durumuna geleceğine, makam edineceğine, toplumda önde gelen sayılı insanlardan olacağına inanılır.

Rüyada yere beyaz örtü sermek değişen şartlara hızlı bir şekilde ayak uydurulacağına, bir hastalıktan kurtulunacağına, malını ve parasını sağlama alacağına rivayet eder.

Rüyada yere seccade sermek yeni bir yol çizileceğine, aile bireyleri ile birlikte girilecek bir iş sayesinde çok iyi bir konuma gelineceğine ve kırılan kişilerin barıştırılmasında önayak olunacağına, sevilen kişiler ile tartışma yaşanacağına, istediği kadar dünya nimetlerinden ve güzelliklerinden faydalanacağına işaret etmektedir.

Rüyada yere halı sermek stres nedeniyle uzun zamandan beri yaşanan bir sağlık sorununun tedavisi için bir hekime başvurulacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulmak için yeni yollara başvuru yapacağına, aile bireylerinin birbirine kenetleneceğine alamet eder.

Rüyada yere un sermek hayatına kolaylıkların, avantajların, önceliklerin ve ayrıcalıkların hükmedeceğine, bolluğa ve berekete kavuşacağına, mesleğindeki başarısının artacağına, şansının ve kısmetinin yaver gideceğine, imkansızlıklar nedeniyle hep geri planda tutmak ve askıya almak zorunda kaldığı projelerini hayata geçirmek için fırsat elde edeceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments