Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yer döşeği görmek

Rüyada yer döşeği görmek

Rüyada yer döşeği görmek gerçek dostluklarına odaklanacağına, işlerin günden güne daha da artacağına,  hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, çok güzel haberler ile dönüleceğine, bu haberler sayesinde büyük kazanç getirecek bir işe yatırım yapılacağına, çok büyük bir mutluluğa erileceğine, sıkıntı verici olayları ortadan kaldıracağına, kötü kişiler ile irtibat kuran akrabaları ile arasındaki bağı kopartacağına ve güzel günler göreceğine, sayılan ve sözü geçen bir kişi olunacağına, canın çektiğine ve gözünün gördüğüne ulaşma imkânı elde edeceğine, ancak beklenen kişinin henüz gelmediğine, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada yer döşeği gördüyseniz:

  • İlişkilerinizi geliştirmek veya evinizde bazı değişiklikler yapmak isteyebilirsiniz.

Rüyada yer döşeğinde yatmak yolunda gitmeyen işlerin kısa bir zaman içerisinde düzeleceğine, rüya sahibinin kazancının artacağına, kişinin ticari hayatında zarar ettiği gibi, mal kayıpları da yaşayacağına, zevkli ve güzel hale geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada yere döşek sermek zor bir duruma düşüleceğine, çok zarar göreceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, zor geçen bir yılın ardından büyük başarılar ve kazançlarla dolu bir döneme girileceğine, sevilen bir kişinin gelmesi ile uzun bir süreden beri sıkıntı veren bir durumun ortadan kalkacağına yorulmaktadır.

Rüyada yer döşeği görmek sorunlarının hızlı bir şekilde ortadan kalkacağına, ettiği zararları yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına, kendisini zor zamanlar içinde bulsa bile maddi olarak çok rahata ereceğine, maddi anlamda gücünün hep yerinde kalacağına, sağlıklı bir ömür süreceğine delalet eder.

Rüyada döşek yastık görmek kafanın rahat olması sayesinde başka işlerle ilgilenileceğine, istediği her şeyi elde edebileceğine, hayal ettiği bir şeye ulaşma yolunda araya bir engelin daha gireceğine, terslik yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada babasını ölüm döşeğinde görmek büyük miktarda kazanç elde edeceğine, yapılan bütün işlerde kazanç sağlanacağına, ruhsal olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine işaret etmektedir.

Rüyada kirli döşek görmek ancak daha sonra durumun düzeltilmesi sayesinde aradaki sıkıntıların çözüm bulacağına, her geçen gün daha bir ilerleyeceğine, iyi ve hayırlı insanlarla karşılaşacağına, deyim yerindeyse elinin kolunun bağlı olduğu konularda onu rahata kavuşturacak yollara ulaşacağına, ferahlayacağına, iyileşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kendini ölüm döşeğinde görmek sorunların günden güne daha zor bir duruma geleceğine, üzüntülerinden ve dertlerinden ötürü hasta olacağına, aldığı dualar sayesinde işlerinin açılacağına, rakiplerinin üzüleceğine, sevinç ve mutluluğa alamet eder.

Rüyada kırmızı döşek görmek hayatın gerçeklerini çok daha kolay ve tarafsız şekilde görme yetisine sahip olacağına, bu sayede yaşamına çok daha kolay şekilde yön vereceğine, tartışmaların kavgaya döneceğine, çok daha sosyal bir kişi olup daha büyük bir arkadaş çevresi edineceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments