Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yerden armut toplamak

Rüyada yerden armut toplamak

Rüyada yerden armut toplamak bunları en doğru şekilde kullanacağına, kendisine kötülük yapanları, düşmanlarını bile affedeceğine, çok büyük bir hızla işlerinin düzeleceğine, üzüntülerinin sona ereceğine ve çok uzun zamandan beri gerçekleştirmek istediği şeylere en kısa zamanda rahat bir şekilde ulaşacağına, yetenekleri ve becerileri sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, kariyerini çok daha iyi yerlere taşıyacağına, sevilen ve değer verilen kişiler ile çok büyük bir ortaklığa girileceğine, amaçlarını gerçekleştiremeyeceğine, zahmet çekilerek ve uzun süre üzerinde çalışılarak hazırlanmış olan bir projenin çok büyük kazanç getireceğine, kendisini daha olgunlaşmış ve hem ruhen hem bedenen daha büyümüş hissedeceğine ve kendisini hayır işlerine ve iyiliğe adayacağına yorulmaktadır.

Rüyada yerden armut toplamak gördüyseniz:

  • Diplomatik davranmayı başarıp alttan alabilirseniz projenizi uygulamaya koyabilirsiniz.

Rüyada yerden armut toplamak kendini dinine daha fazla vereceğine, dostların ve arkadaşların vefasızlığı ile karşılaşılacağına, zamanın değerinin bilineceğine ve  ona en uygun şekilde yaşanacağına alamet eder.

Rüyada yerden armut görmek Mutluluk verici gelişmelerin yaşanacağına, ele geçen kazancın tükenme noktasına geleceğine, karşılaşılan kötü olaylardan ötürü istenmeyen durumlara düşüleceğine, büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, birçok kişiye iş imkanı sağlanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada dalından armut toplamak eşinin her zaman kendisine saygı göstereceğine, bazı tartışmalar yaşayacağına, de rüya sahibinin ağız tadının ve keyfinin yerinde olacağına rivayet eder.

Rüyada daldan armut toplamak düzeninin yıkılmayacağına, işlerinin düzene gireceğine, asla gururundan ödün vermeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada ağaçta armut toplamak sorun yaratan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, çalışmalarının çok kazançlı bir hal almasını sağlayacağına, sıkıntılarından kurtulup ferahlığa çıkacağına rivayet eder.

Rüyada armut yemek ve toplamak yapılan işte çok sıkıntılı olayların yaşanacağına, yardımcı tuttuğu bir işte çok rahat edeceğine, borçlanacağına, geçim sıkıntısı içine düşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada ağaçtan armut topladığını görmek üzerinden uykusuz kalarak ve çok çalışarak ortaya koyduğu plan ve projelerinin boşa gideceğine bunun da kendisi için büyük hüsran olacağına, onun iyi olduğunu öğreneceğine, rakiplerin yapacağı bazı kötülüklerden etkilenileceğine, maddi açıdan zarar edileceğine, eşler arasında büyük bir tartışma yaşanacağına delalettir.

Rüyada elma ve armut toplamak evlatlarını bu şekilde yetiştireceğine, kendi başına sorunlarını çözmeye çalışacağına, kötü kişilere yakın olacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments