Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada daldan armut toplamak

Rüyada daldan armut toplamak

Rüyada daldan armut toplamak çirkin iftiralara uğrayacağına bu olaydan sonra içine kapanıp, uzun süre kimseye güvenmeyeceğine, işlerinde yaşadığı sıkıntının yakında sona ereceğine, tamamen içine kapanacağına, aldığı dersler neticesinde bundan sonraki hayatında daha iyi bir mümin olarak, günahtan kaçınarak yaşayacağına, attığı her adımı düşüneceğine, huzur dolu günlerin yakın zaman içinde geleceğine, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, çıkan bazı dedikodular yüzünden kötüye giden evliliğin düze çıkması için uzun uğraşlar verileceğine, atılan adımlar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine, iş dünyası içinde büyük bir saygınlık kazanılacağına inanılır.

Rüyada daldan armut toplamak gördüyseniz:

  • Saldırgan olabilirsiniz.

Rüyada daldan armut toplamak işinde en üst noktaya gelmek için hırslı, azimli ve kararlı duruşundan taviz vermeyeceğine, atılan adımlar sayesinde büyük mutluluklara kavuşulacağına, aile içinde kişinin hayat tarzı yüzünden kavgalar çıkacağına tabir olunur.

Rüyada dalda armut görmek düşmanlarımızı alt etmeye, işlerinizin bir süre güzel gideceğine, yediğine ve içtiğine özen göstereceğine işarettir.

Rüyada daldan üzüm toplamak evliliğinde hem gerçek sevgiyi, tutkuyu, bağlılığı hem de kalıcı bolluğu bulacağına, mali sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, hem ruhsal hem de parasal anlamda rahat edeceğine işaret eder.

Rüyada daldan yeşil erik toplamak dostların kişiye verdiği öğütlerin kulak ardı edilmesinden ötürü istenilen hedeflere ulaşmakta zorluk çekileceğine, huzurun ve mutluluğun da bir ömür devam edeceğine, huzurlu ve güzel bir hayat yaşayacağına yorulur.

Rüyada daldan ceviz toplamak her zaman çok üzgün olacağına, hiçbir eksiğinin bulunmayacağına, bolluk içinde yaşamanın keyfini süreceğine, kısa süre içinde çocuk sahibi olacağına delalettir.

Rüyada daldan domates toplamak itibar, güç ve para kaybedeceğine, gözden düşeceğine, başarısızlığının bedelini yokluğa düşerek ödeyeceğine tabir edilirken bir diğer yandan da kendisine büyük cezalar getirecek hatalar yapacağına, sokağa çıkamaz ve arkadaşlarıyla görüşemez olacağına, vefakar bir insan olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada daldan fındık toplamak aile bireyleri arasında çok büyük ve hayırlı bir bağın kurulacağına, yardım edebileceği kurumlar ile irtibata geçeceğine elinden gereken her şey ile yardım edeceğine, ummadığınız bir yerden elinize para geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada daldan meyve toplamak kişinin kaybettiği imkânlara yeniden kavuşacağına ve tekrar eski lüks hayatına döneceğine, eşiyle arasına nifak sokulacağına ve kişinin kendisini ifade etmekte çok zorluk çekeceğine, büyük sıkıntılar çekeceğine, işlerinde çok zor zamanlar geçireceğine, girdiği bütün işlerde hiç düşünmediği zorluklar ile karşılaşacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments