Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dalından armut toplamak

Rüyada dalından armut toplamak

Rüyada dalından armut toplamak çok sevinçli ve huzurlu günler görüleceğine, uzun zamandan beri kurulan hayallere kavuşulacağına, sevilen bir akrabanın ölüm haberinin alınacağına, anne ya da babanın hastalandığı haberinin geleceğine, ondan hem fikir ve tecrübe anlamında hem de sahip olduğu maddi imkânlar anlamında faydalanacağına ve hayır göreceğine, zarar veren bir kişinin haneden gönderileceğine, maddi durumda meydana gelen sorunların düzeleceğine ve var olan hastalıklara Allah’ın izni ile şifa bulunacağına, her şeyin yenileceğine ve bütün işlerin sevinç ve mutlulukla yapılacağına, günlerini hastanede geçireceğine, en kutsal ve en yoğun duyguları yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada dalından armut toplamak gördüyseniz:

  • Sonlandırılması gereken şeyleri daha fazla görmezden gelemeyebilirsiniz.

Rüyada dalından armut toplamak rüya sahibinin işe girmesi ile birlikte çok rahat edeceğine, sorunlarından kurtulacağına, mali krize gireceğine, parasız, işsiz ve ekmeksiz günler yaşayacağına, sağlıkla ilgili bir sorunun başgöstereceğine tabir olunur.

Rüyada dalından armut almak moralinin ve neşesinin yerine geleceğine, rahatının, keyfinin ve konforunun yerinde olacak bir hayat süreceğine, herkesin kendi yaşadığı hayata özeneceğine ve onu konuşacağına, işle ilgili olarak yaptığı çalışmaların yeni iş kapıları açacağına yorulur.

Rüyada armut dalı görmek temize çıkacağına, Allah katında makbul işlerle uğraşılacağına, hayatını çok daha iyi bir hale getireceğine yorulmaktadır.

Rüyada dalında armut görmek rüya sahibinin mutlu olmasına vesile olacak güzel olaylar yaşayacağına, uzun zamandan beri yalnız olmanın verdiği kötü hislerin geçmeye başlayacağına, öfkeli hareketlerde bulunacağına alamet eder.

Rüyada dalından armut yemek bir sebeple sıkıntılı bir duruma düşeceğine ve daha sonra yaşanan bir olayın ardından aradaki sorunların kendiliğinden çözüme kavuşacağına, hayatın kolaylaşacağına, içini kemiren kuşkuları alt edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada dalında armut yemek rakibine karşı galibiyet kazanacağına, hayatına sakinlik, bereket ve huzur geleceğine, diplomalarının artacağına delalet eder.

Rüyada armut yemek ve toplamak isteklerinde herhangi bir engelle ya da problemle karşılaşmadan gönlünce başarılar elde edeceğine, karşısına çıkan bütün fırsatları çok doğru bir şekilde değerlendireceğine ve çok mutlu olacağı bir hayata adım atacağına, yaşadığı sıkıntılı durumların son bulacağına, kendisini üzen konuların yakın bir zaman içinde çözüleceğine işarettir.

Rüyada yeşil armut toplamak üzülmesine neden olacak haberler alacağına ve olaylar yaşayacağına, zorluklarının biteceğine, gelirini ve rızkını kaybedeceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments