Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yerde çiş görmek

Rüyada yerde çiş görmek

Rüyada yerde çiş görmek maddi durumunu düzeltebilmek için programlı şekilde hareket edeceğine, fesada bulaşacağına, performansının, projelerinin ve çalışmalarının takdire layık görüleceğine bu sayede hem makamının hem de kazancının artacağına, kaybettiği umutlarına yeniden kavuşacağına yani düştüğü yerden kalkma cesareti göstereceğine, yapılan ortaklıkların bozulacağına, büyük bir hassasiyetle kurulmuş olan ilişkilerin açmaza gireceğine, olayları geçici olarak değil, kökten analiz edip, o şekilde bir çözüm bulacağına, işlerin çok ters gitmeye başlayacağına, işlerinde yaşanan sorunların biteceğine delalet eder.

Rüyada yerde çiş gördüyseniz:

  • Yarım kalmış işleri tamamlayabilirsiniz.

Rüyada yerde çiş görmek hoşgörülü ve düşünceli bir kişi olunacağına, ev sahibi olunacağına, yaşamını kendi istediği gibi yönlendirebileceğine ve yönetebileceğine tabir olunur.

Rüyada bebeğin çişini yaptırmak iş değişikliğine gidileceğine, yıllardır yapılan bir mesleğin bırakılacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, hayırlı bazı kişiler ile yeni projelere girmek için ortaklık kuracağına, düzeltmeye çalıştıkça daha da bozulacağına ancak ilerleyen zamanlarda daha iyi ve daha akıllıca hareket edeceğine tabir olunur.

Rüyada durmadan çiş yapmak şansın ve kısmetin açık olacağına, her geçen gün başarıların artacağına, hayırlı kazançlar elde edileceğine, büyük bir proje gerçekleştirileceğine, sevilerek yapılan bir hobinin iş haline getirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, parasal olarak tüm sıkıntılarının sona ereceğine işaret eder.

Rüyada insan çişi görmek sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceği bir çalışma gerçekleştireceğine, mutluluğun ve sağlığın daim olacağına, bolluk ve bereket içinde bir hayat yaşanacağına delalet eder.

Rüyada halının üstüne çiş yapmak sevilen kişilerle araya kara kedi gireceğine, bazı sağlık sorunları yaşanacağına, ortaklık kurulan bir kişi ile yeni çalışmalara imza atılacağına, hayallerini gerçekleştirmek için beklediği önemli ve büyük fırsatlar yakalayacağına tabir olunur.

Rüyada suyun içine çiş yapmak kardeşleri ile girdiği bir işte yalnız başına bırakılacağına, sıkıntıların yakın zaman içinde çok hayırlı ve sorunsuz bir şekilde ortadan kalkacağına, çok hayırlı ve akıllıca atılımlar yapacağına rivayet eder.

Rüyada çocuğunu çiş yaparken görmek onunla yeniden kavuşacağına, rütbesinin artacağına, kişinin iş ve özel hayatının ilerleme göstereceğine alamet eder.

Rüyada çiş ellemek henüz olgunlaşmamış bir kişi ile beraber olunacağına, hayatının en büyük fırsatını elde edeceğine, istenen ve hayali kurulan yaşama kavuşulacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments