Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bebeğin çişini yaptırmak

Rüyada bebeğin çişini yaptırmak

Rüyada bebeğin çişini yaptırmak hiç beklenmedik bir işten yüklü miktarda para geleceğine, çarelere kavuşacağına, müdür ya da yönetici gibi mevkilerde görev alacağına, uzaktaki bir akrabadan hayırlı haberler alınacağına, kısa süre önce yaşadığı güzel bir olayın daha sonra sıkıntıya yaratacağına, var olan hastalıklarının şifa bulacağına, sorunların teker teker çözüme kavuşacağına, işlerin yoluna gireceğine, parasal olarak çok büyük bir kazanç sağlanacağına yorulur.

Rüyada bebeğin çişini yaptırmak gördüyseniz:

  • Hayatınızı değiştirmeye zorlayan gelişmeler var, alternatifleri dikkate almalısınız.

Rüyada bebeğin çişini yaptığını görmek şifa, mutluluk ve huzur bulacağına, başarılarının hiçe sayılacağına, insanlar arasında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine rivayet eder.

Rüyada çiş yapan erkek bebek görmek dünyasının iyileşmesine, aile bireyleri arasında çok büyük tartışmalar yaşanacağına, ruhunun da şifaya kavuşacağına delalettir.

Rüyada bebek çiş görmek uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kısa zamanda ulaşacağına, birçok konudaki problemlerin bir anda çözüme kavuşacağına, iş alanında programsız çalışmanın ve planlara uymamanın neticesinde itibarın zedeleneceği durumlar içine girileceğine alamet eder.

Rüyada bebek çişi temizlemek aile bireyleri arasında tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, kurulu düzeni olacağına, üzüntülerinin kısa bir süre içinde yaşadığı üzüntülü ve kötü durumların hiç sorun yaratmadan ortadan kalkacağına işaret etmektedir.

Rüyada bebek çiş yapmak bunun kendisine başarı, mevki, zafer ve bol kazanç getireceğine, yaşamının plan ve program içinde olması sayesinde kurulu bir düzeninin olacağına, küslüklerin, kırgınlıkların ve anlaşmazlıkların da biteceğine, başarılarının ve kazancının artacağına tabir olunur.

Rüyada erkek bebek çiş yaptığını görmek uğranılan zararın telafi edileceğine ve çok büyük bir atılım yaparak sosyal hayatında çok mutlu olacağına, aydınlık günlerin karanlığa dönüşeceğine, yapılan çalışmalar ve gerçekleştirilen projeler ile büyük adımlar atılacağına işaret eder.

Rüyada çiş eden bebek görmek sevilen birinin başına gelen felaketlerden dolayı psikolojik olarak çok etkileneceğine, paradan ve dünya malından da bolca nasipleneceğine, sevdiği kişilerin hayallerini gerçeğe çevireceğine alamet etmektedir.

Rüyada bebek çişi görmek hayatının başarılar ve galibiyetler ile geçeceğine, gösterilecek olan sabır ve azim ile bu işten çok iyi kazanç elde edileceğine, insanlar arasında çok ses getirileceğine ve uzun zamandan beri çok sık rastlanmamış olan bazı fikirler ile projeler ortaya konulacağına, takdir edileceği işler yapacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments