Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada suyun içine çiş yapmak

Rüyada suyun içine çiş yapmak

Rüyada suyun içine çiş yapmak aile hayatında çok istediği ve uzun zamandan beri hayal ettiği bir mutluluğa ve huzura kavuşacağına, parasal olarak büyük sıkıntılar yaşanacağına, rızkının tam olarak kesilmeyeceğine ama bu durumun kişiye maddi anlamda büyük darbe vuracağına, hiçbir şeyin eksikliğini hissetmeyeceği gibi her şeyin en çoğuna ve en kalitelisine sahip olacağına, üzüleceğine, sıkıntıya düşeceğine, huzursuz olacağına, zevk içinde geçireceği hayat yüzünden sevdikleriyle arasının bozulacağına, asla harama ve günaha yakın durulmayacağına, herkesin tanıdığı ve bildiği bir marka olacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada suyun içine çiş yapmak gördüyseniz:

  • Yaşamsal kararlarınız devreye girebilir.

Rüyada suyun içine çiş yapmak uzun zamandır ödeyemediği bir borçtan dolayı üzüleceğine, güç, kudret ve iman sahip olacağına, karşısına çıkacak başarılı ve ünlü kişileri çeşitli şekillerde kendisine örnek alarak işlerini daha değişik ve dikkat çekecek şekillerde ortaya koyacağına işarettir.

Rüyada kaka çiş yapmak büyük bir başarı ve saygınlık kazandıracak bir noktaya gelineceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, adını ve markasını daha geniş bir alanda duyuracağına, kavgaların biteceğine delalet eder.

Rüyada eline çiş yapmak tam bu sorunlar bitti derken bir hastalık ile imtihan edileceğine, kafasını toplamasına yardımcı olacağına, kendisini sorunlar yüzünden çok kötü hissedeceğine işaret etmektedir.

Rüyada donuna çiş yapmak evine bereket geleceğine ve bahtının açılacağına, düşündüğü bir projeyi gerçekleştirmek konusunda büyük bir azim gösterdiği halde yardım eden kişiler tarafından yarı yolda bırakılacağına, kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına, girdiği bazı projelerde hakkının yeneceğine, işlerinde atacağı adımlar sayesinde şansının döneceğine alamet eder.

Rüyada ortalığa çiş yapmak kişinin mutsuz ve üzgün olacağına, strese gireceğine, kişinin istikbaliyle ilgili bir konuda büyük bir adım atılacağına rivayet eder.

Rüyada lavaboya çiş yapmak daha fazlası olsun diye değil, Allah’ın kendisine verdiklerini rahatça yemeyi nasip etmesi doğrultusunda hareket edeceğine, kısmetli bir yıl geçirileceğine, karşısına çıkan güzel fırsatlar sayesinde hayatının tamamen değişeceğine, çevresindeki insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olacağına delalet eder.

Rüyada camiye çişini yapmak güzel bir birlikteliğe başlanacağına, kardeşlerin birlikte bir işe gireceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının sona ereceğine, mutlu günler göreceğine, hayırlı ve sevinçli haberler alacağına, elindeki işi birçok kişiye sevdireceğine, yakın bir zaman içinde kendi işine sahip olacağına alamet eder.

Rüyada leğene çiş yapmak yapılan çalışmaların kıskanan kişiler tarafından baltalanmaya çalışılacağına, atılan her adımın hayırlı günler ve hayırlı haberler getireceğine, sorunların ve dertlerin tekrarlanmamak üzere sona ereceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments