Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada durmadan çiş yapmak

Rüyada durmadan çiş yapmak

Rüyada durmadan çiş yapmak kendisini üzen ve kötü bir duruma getirebilecek olaylardan ve kişilerden uzak duracağına, uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, hayallerini gerçekleştirmek için eşsiz, güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine ve tüm bu güzel gelişmeler sayesinde de deyim yerindeyse ağzının kulaklarına varacağına, istediği her şeyi elde edebileceğine, karlı ortaklıklara gireceğine, kendisine hayır ve başarı getirecek işler yapma fırsatı elde edeceğine bu sayede önce kendini sonra da çevresindekileri kurtaracağına, çok büyük işlere girerek büyük kazançlar elde edeceğine, yapacağı çalışmalarda kazanacağı başarılar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, bundan sonra birlikte yürüme kararı alacağına alamet eder.

Rüyada durmadan çiş yapmak gördüyseniz:

  • Seyahatler veya farklı yerlere yapılacak ziyaretler farklı kültürleri tanımanıza aracı olabilir.

Rüyada kovaya çiş yapmak sorunların teker teker çözüleceğine, çok güzel ve mutlu günler geçirileceğine, bu ilişkinin devamında çok büyük bir karar alınacağına, yeni bir ortama gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada çiş yapmak yaşanacak tatsız bir olay yüzünden hâkim karşısına çıkılacağına, kendisi hakkında olumsuz fikirleri olan insanların fikirlerini baştan sona değiştireceğine ve çok büyük bir rahatlama yaşayacağına, iyi huylu olması sayesinde herkes tarafından sevileceğine tabir olunur.

Rüyada sokağa çiş yapmak bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine, uzak yoldan gelen bir akrabanın yardımıyla hayırlı bir ortaklığa girileceğine ve sevilen bir kişi olunacağına, yeni bir iş bulacağına, parasal olarak genişliğe çıkılacağına delalet eder.

Rüyada doğum yaparken çiş yapmak kimseye muhtaç olmadan, kendi parasıyla ve gücüyle ayakta kalıp mücadeleye devam edeceğine, ancak işi deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi halledeceğine, bu sayede birçok kişinin takdirinin kazanılacağına, sevdiği kişilere bu dönem içinde çok büyük yardımlarda bulunacağına ve huzurlu bir hayat süreceğine yorulur.

Rüyada odaya çiş yapmak her zaman akıllıca hamleler yaparak başarısının önündeki engelleri tek tek temizleyeceğine, ana baba duası alınması sayesinde hayatın günden güne daha iyiye gideceğine, hoşluğu ve mutluluğu da bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada sarı çiş yapmak tatsız bir durumla uğraşmak zorunda kalınacağı, eğer sorunları varsa en kısa zamanda bu sorunlara çözüm bulacağına ve hastalık yaşanıyorsa bu hastalığına şifasının Allah tarafından en kısa sürede gönderileceğine, yapılan bir hatanın düzeltileceğine işaret etmektedir.

Rüyada tuvalete küçük çiş yapmak yakın bir zamanda çok başarılı olacağı bir proje gerçekleştireceğine, maddi olarak büyük kazanç elde edileceğine ve sevinçli haberler alınacağına, projelerinin engellenmeye çalışılacağına alamet eder.

Rüyada büyük çiş yapmak kötü ya da yetersiz işlerin altına imzasını atmayacağına, markasını duyuracağına, haksızlığa uğrayan kişilere yardımcı olunacağına, hayırlı bir yola çıkılacağına,  bu yolun dönüşünde hayırlı haberler getirileceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments