Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendini yeraltında görmek

Rüyada kendini yeraltında görmek

Rüyada kendini yeraltında görmek insanlardan uzaklaşacağına, tabiri caizse ağız tadından olacağına, kötü ve tatsız olaylar yaşayacağına, üzüleceğine, işlerinin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine, sorunlarının ardının arkasının kesilmeyeceğine, zararın gittikçe daha da artacağına, sahici ve kalıcı mutluluğu yakalayacağına, yaşanan eksikliklerin giderileceğine, her birine ayrı ayrı teşekkür edeceğine ve çok büyük bir mutluluk ve huzur ortamı sağlayıp iş hayatında daha başarılı olunmasına çalışacağına, sorunlarla ve sıkıntılarla uğraşacak gücünden ve inancından olacağına, yeni bir hayat tarzı benimseyeceğine alamet eder.

Rüyada kendini yeraltında gördüyseniz:

  • Uzun bir süreden beri yanınızdan uzaklaşmış olan bir dostunuzun tekrar geri dönmesi, onun tavsiyelerinden veya vereceği bilgilerden yararlanmanız olasıdır.

Rüyada yeraltından çıkmak zengin olacağı ve istediği gibi yaşayacağı bir döneme gireceğine, üzerindeki uğursuzluğun ve şanssızlığın kalmayacağına, yaşadığı kötü günlerin ve olayların etkisini unutma imkânı yakalayacağına ve hayatının artık istediği şekilde ilerleyeceğine, verilen kararların çok iyi haberler getireceğine alamet etmektedir.

Rüyada yeraltında altın bulmak tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine, kısa süre içinde çok büyük maddi kazanç elde edileceğine, ruhsal olarak epey ilerleme kaydedileceğine ve musibetlerin kovulacağına, yeni bir iş için başvuru yapılacağına, kısa süre içinde kabul edildi haberi geleceğine, işlerinin yakın bir zaman içinde sıkıntı çekmesine sebep olacağına yorulmaktadır.

Rüyada yeraltına inmek şansının her daim kendisinden yana gideceğine, engel teşkil edeceğine ve onu karar aşamasında kısıtlayacağına, iş konusunda çevredeki kişilere önayak ve örnek olunacağına, çekilen çilelerin ve eziyetlerin kısa zaman içinde sona ereceğine yorulur.

Rüyada yeraltı suyu görmek bir sebeple iş hayatını çok kötü etkileyecek ve yüklü miktarda zarara yol açacak bir sorun yaşanacağına, karşısına çok büyük fırsatlar çıkacağına, ticaret hayatında beklentilerinin, hayallerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine, epey zamandan beri yapmak istediği ve bu amaçla gece gündüz çalışıp çok emek verdiği şeylere yakın bir zamanda gerçekleştireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yeraltında gezmek elinden hiç bir şey gelmeyeceğine, maddi açıdan çok kazanç getirecek ve yeni iş kapıları açacak bir döneme girileceğine, uzun zamandan beri destek verdiği insanların sırt çevireceğine, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına işarettir.

Rüyada yeraltı görmek can sıkıntısı yaratan ve sorun çıkartan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, anne baba kavgası ile uğraşılacağına, çok iyi gelişmelerle karşılaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada yeraltında yaşamak sevdiği kişilerden bulacağı maddi ve manevi yardımları bu akrabasının sorununu çözmek için kullanacağına, etrafındaki insanlardan bir kısmı tarafından dışlanacağına, herhangi bir sorun ile karşılaşılmayacağına alamet eder.

Rüyada yeraltından su çıktığını görmek zor günlerden geçeceğine, kızgınlıkların geçeceğine, sıkıntıların ardından neşe dolu günlerin de sizi beklediğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments