Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yer sofrasında yemek yemek

Rüyada yer sofrasında yemek yemek

Rüyada yer sofrasında yemek yemek hem kendisini yenilemeye çalışacağına hem de çok daha sosyal bir kişi olup iş hayatı ve aile hayatı içinde hergün biraz daha fazla hissettiği baskılardan ve sıkıntılardan biraz olsun kurtulmaya çalışacağına, zenginliğinin artacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa süreli de olsa biteceğine, kazanılan ekmeğin muhtaç insanlarla paylaşılacağına, kolaylıklarla, fırsatlarla ve kısmetlere sahip olacağına, beklenen hayırlı bir haberin yakın bir zaman içinde geleceğine ve bazı olaylardan ötürü çok da ağır olmayan sorunlar yaşanacağına, tatlı ve güzel bir yoğurt görmesi ise alın terinin karşılığını alacağına, işleri yoluna koymak ve sorunlu durumu toparlamak için çok çaba göstereceğine işaret eder.

Rüyada yer sofrasında yemek yemek gördüyseniz:

  • Başkalarının görev veya sorumluluklarını yüklenebilirsiniz.

Rüyada yer sofrasında yemek görmek hayırsız kişilerle muhatap olunacağına, işlerin sarpa saracağına ve zarar edileceğine, bir sebeple bu kişiyle aranın açılacağına, sorunlarının yakın zaman içinde atacağı adımlar sayesinde biteceğine alamet eder.

Rüyada yer sofrasında yemek yemek rakiplerini ve düşmanlarını korkutup kaçıracağına, ailesinden gördüklerinin çok daha fazlasını elde etmek istediği için çeşitli alanlarda kendisini yetiştireceğine, sevdiği kişilerle çok mutlu olacağına, sıkıntıların, sorunların ve musibetlerin sona ereceğine tabir olunur.

Rüyada yere sofra kurmak ticaretin değer ve hız kazanacağına, yapılan bir hatanın kısa süre içinde düzeltileceğine, ardından verilen kararın uygulamaya konulacağına tabir olunur.

Rüyada yere sofra sermek tüm sorunların tatlılıkla ve kısa sürede halledileceğine, elinde bulunan mal ve mülkün kısa sürede yapacağı işler sayesinde daha da artacağına, sevdiği kişilerin sorunlarının zaman içinde sona ereceğine, aşkı bulup çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine ve hastalığı varsa eğer en kısa sürede şifasına kavuşacağına işarettir.

Rüyada yer sofrası kurmak gereksiz yere bazı tartışmaların odağında kalınacağına, hiçbir eksiğinin olmayacağına, psikolojik olarak düzeleceğine işaret etmektedir.

Rüyada yer sofrasında oturmak sadece kendisini değil ailesini ve tüm çevresini de kurtarıp herkese hayırlar yapan ve takdir gören bir kimse olacağına, huzursuzluk yaşanacağına, maddi olarak epey kayıp verileceğine, insanlara olan güvenini kaybedeceğine alamet etmektedir.

Rüyada yer sofrası görmek müşterilerin ya da siparişin çoğalacağına, malının mülkünün ve parasının azalmayacağına, çok zor durumlara düşeceğine ve iş hayatı ile ilgili çok sıkıntılı bir dönem yaşayacağına işaret eder.

Rüyada yer sofrasına oturmak işinden ekmeğinden olacağına, hayatını düzene sokmak için yapacağı şeylerin ters tepeceğine, sevdiği kişiler ile yola çıktığı işlerin ister istemez bir noktada kilitlenip kalacağına, kişinin işlerinin yoluna gireceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments