Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yer sofrasında oturmak

Rüyada yer sofrasında oturmak

Rüyada yer sofrasında oturmak dünyevi işlerinde aldığı dualar neticesinde hiçbir zaman darda kalmayıp, aynı zamanda dara düşenlerin de yardımcısı olunacağına, yolculuk sırasında çok büyük gelişmeler yaşayacağına ve yolculuktan döndükten sonra iş hayatına farklı boyuttan bakacağına ve bu sayede neredeyse kimsenin aklına gelmeyecek çalışmalar gerçekleştireceğine, maddi ve manevi olarak büyük bir olgunluğa erileceğine, çok farklı bir kişi olacağına, başka bir şehirde yeni bir hayat kuracağına, sorunlarını geride bırakıp huzurlu bir hayat süremeye çalışacağına ve neredeyse kendisi ile aynı yollardan geçmiş hayırlı bir kısmet ile dünya evine gireceğine, ilişkileri veya evlilikleri boyunca kadının söz sahibi olacağına, daha düzenli ve güzel bir yaşama sahip olmak için adım atacağına, bir sebeple sıkıntı çekeceğine, günden güne daha büyük zorluklarla karşılaşılacağına yorulmaktadır.

Rüyada yer sofrasında oturmak gördüyseniz:

  • Bilgi toplamak ya da kişisel ihtiyaçlarınıza vakit ayırmak size iyi gelebilir ya da başka kişilerin müdahalelerinden uzak durmanızı sağlayabilir.

Rüyada yer sofrasında oturmak çok büyük paralar kazanılacağına ve bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine, dargın kişilerin kısa süre içinde barışacağına, isyan etmesine, ağlamasına ya da dövünmesine neden olacak büyük ve çözümsüz problemler yaşamayacağına rivayet eder.

Rüyada yer sofrasına oturmak manevi olarak iyi bir psikolojiye gelineceğine, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kavuşacağına, deyim yerindeyse krallar gibi bir hayat yaşayacağına, karşısında esas duruşa geçilecek kadar itibar kazanacağına ve zaferler elde edeceğine delalettir.

Rüyada sofrada oturmak isteklerinin erteleneceğine, yapılan işte ustalaşılacağına, başkalarının başarılarını küçümseyen şekilde davranacağına rivayet eder.

Rüyada sofraya oturduğunu görmek başarılarının artacağına ve uzun süre devam edeceğine, keyfini ve rahatını yerine getirecek hayırlı gelişmelerin meydana geleceğine, işten ve güçten el etek çekileceğine tabir olunur.

Rüyada ölmüş biriyle sofrada oturmak elinde kalan bazı şeylerden ötürü sorunlu bir durum yaşayacağına, işyerinde kendisini çekemeyen kişilere bir konuda galip geleceğine, üzüleceğine, gözyaşı dökeceğine, mutsuz olacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından bu sayede kurtulup aile hayatında daha rahat bir döneme gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada sofraya oturmak yüzünün güleceğine, kazançtan yana kısmetinin çoğalacağına, özel yaşamındaki boşluktan rahatsızlık duyacağına, sağlığının çok iyi bir şekilde olacağına tabir olunur.

Rüyada yemek sofrasına oturmak çok daha iyi işler yapmak için yakında bir haber alacağına, sıkıntı ve sorunların başgöstermeye başladığına, yaşanan sıkıntıların ortadan kaldırılması için borç alınacağına ancak bu borçların bir türlü ödenemeyeceğine, huzur içinde yatacağına alamet eder.

Rüyada sofrada oturduğunu görmek ilerleyeceğine, yeni iş yerleri açacak ya da işini büyütecek güce kavuşacağına, maddi ve manevi olarak büyük sorunlar yaşayacağına, ortalığın güllük gülistanlık olacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments