Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yer sofrası görmek

Rüyada yer sofrası görmek

Rüyada yer sofrası görmek barış ve sevgi içinde olacağına, şansının döneceğine, uzun zamandan beri gerçekleştirmeyi beklediği bir projeyi yakın bir zaman içinde gerçekleştireceğine, işlerin çok hayırlı bir hal alacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine, doğru bildiği yoldan şaşmadan, eninde sonunda istediği başarıya ulaşacağına, kazancının iki kat artacağına, başarı kazanılacağına, yeni bir iş hayatına sahip olunacağına, iş sahibi olmak için uğraş verileceğine, kul hakkına girmeyeceğine, hırsızlık ve arsızlık yapmayacağına tabir olunur.

Rüyada yer sofrası gördüyseniz:

  • Çevrenin beğenisini kazanacaksınız.

Rüyada yer sofrasında yemek yemek sevincine ve mutluluğuna kavuşmayı başaracağına, hidayete ereceğine, hikmete kavuşacağına, sohbetinin bozulacağına ve en sevdikleri ile nerdeyse yolları ayırma noktasına geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada yer sofrasında yemek görmek bir sebeple kendisini çok kötü hissedeceğine, zor bir durumda kalacağına, yaptığı işte çok büyük atılımlar ve yenilikler yapacağına, çok uzun bir zaman boyunca başında olduğu işleri bırakıp kendisine yeni ve daha başarılı olacağı bir yol çizeceğine, verilen emekler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine yorulur.

Rüyada yer sofrasında oturmak eski ahbaplarıyla da muhabbetini ilerleteceğine, sevdiği kişilerden ihanet göreceğine, türlü musibetlere uğrayacağına alamet etmektedir.

Rüyada yere sofra sermek eşi ile yaşadığı tartışmaların sona ereceğine, sağlıklı ve güzel bir hayata sahip olacağına, bazı sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, tecrübeli bir kişi ile kurulacak ortaklık sayesinde para kazanılacağına, başarısının önündeki engellerin kalkacağına tabir olunur.

Rüyada yere sofra kurmak dünya hayatında ve ahirette mutlu olacağına, hayalini kurduğu şeylerin ayağına geleceğine, arzu ettiği mutlu yuvaya sahip olacağına, maddi olarak çok kazanç elde edileceğine işaret eder.

Rüyada yer sofrasına oturmak çok uğraş vererek büyük bir servete kavuşacağına, eskiden yapamadığı her şeyi yavaş yavaş hayata geçireceğine, borçların gün geçtikçe daha da büyüyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada yer sofrası kurmak iş hayatında çok güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, rahatlığı, esenliği, hoşluğu ve mutluluğu da bulacağına, korkularının, sıkıntılarının ve hastalıklarının zaman içinde tekrar ortaya çıkacağına, kendisine düşmanlık besleyen kişiler tarafından zarara uğratılacağına ve hayırlı olarak girdiği bir işin kendisine zarar verecek bir duruma döneceğine yorulmaktadır.

Rüyada yer sofrası görmek dost  ya da akrabalardan biri sayesinde bir zararın telafi edileceğine, istemeden bazı sorunlara ve sıkıntılara sebep olacağına, bu sebeple çok büyük üzüntü ve tedirginlik duyacağına, uykusuz geceler yaşayacağına ve işlerinde bir türlü doğru kararları veremeyeceğine, sağlığının yerinde olacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments